en bra sak till


det fanns förresten en sak till som inte var dålig i dag. den här ben & jerrysen som jag slukade på två röda. alldeles lovely.

 

 


skitmåndag

 
måndagar är oftast inga favoritdagar och i dag var verkligen inget undantag. förutom en mysig fika med en efterlängtad emelie på espresso har den här dagen stavats skit.
 
är så less på delkursen vi läser just nu, känner att den tar alldeles för mycket av både min energi och min fritid. och mitt vanligtvis goda humör också för den delen. nu skulle jag bara vilja stoppa tiden en stund och ta en paus. vara ledig och umgås med de jag tycker om och glömma alla krav och måsten. julledighet har nog aldrig känts så lockande och efterlängtat förut.
 
som tur är verkar i morgon bli en mycket bättre dag för min del. bella och jag ska göra en tv-intervju med anna bergendahl (har lyssnat på this is my life hela kvällen för att komma i stämning) och på kvällen ska jag hem till waccis och fira hennes födelsedag en dag för tidigt. har dessutom blivit lovad cheesecake, så jag känner att kvällen bara inte kan gå fel.
 

i love to sleep on saturdays

 
ledig helg! har knappt hunnit längta för den här veckan har gått i superspeed, men nu är den här och det är så skönt så skönt så skönt.
 
hade en mysig hemmakväll med mat, popcorn och x-factor hemma hos maja i går. i dag har jag sovit länge och ätit långfrukost framför förra veckans gossip girl. nu ska jag möta upp den lilla igen. långpromenad, fika och systerprat. sånt man skulle vilja göra varje dag om man kunde.
 

tv-team

 
 
idag har bella och jag varit ute och filmat. roligt! har saknat att göra tv (dock inte släpandet på kamera och stativ...).inslaget handlar om twilight-premiären och kommer inom kort läggas upp på vår hemsida cube. gå in och gilla sidan!
 
jag kom hem ganska sent och har haft en ensamkväll i soffan. passade på att slänga in några maskiner tvätt, men förutom det har jag bara varit. precis vad jag behövde.
 
i morgon väntar en lång redigeringsdag i skolan, så nu är det sovdags för mig. ska bli så skönt, jag har längtat halva dagen.
 

hej efterlängtade kväll

 
jobbdagen gick faktiskt riktigt bra. bara trevliga kunder och tiden rusade förbi. jobbdagar är lite som partykvällar - de gånger man är minst peppad innan blir oftast de bästa.
 
nu ska jag ta en långdusch och göra hårinpackning med min nya moroccan-kur, lägga på en ansiktsmask och måla naglarna. sedan väntar myskväll med pizza, cola, x-factor och c. en lördagskväll när den är som bäst.
 

nää..

 
idag är jag så trött så trött så trött och har inte den minsta lilla lust att gå och jobba. man blir så bortskämd av att vara ledig varannan helg. då märker man hur underbart det är med två sovmorgnar på raken och man vill ha det jämt. usch vad livet känns orättvist ibland.
 
hade i alla fall en väldigt bra fredagskväll med anna, magdis och beauty b i går. vi var på mysiga story hotel och jag drack lite mer vin än planerat, men det var det värt. hade så roligt!
 
 

dyrt daltande


har shoppat hårprodukter för en lite för stor del av min lön den här månaden, men efter att ha blivit så här bortskämt borde ju håret börja samarbeta åtminstone lite kan man tycka. har det inte växt till sig till sommaren är det nästan så jag rakar av det och ersätter det med peruk.

 

 


en veckas slit..

 
..är äntligen över!
 
nu har jag skickat in hemtentan jag suttit med varje dag den här veckan. så härlig känsla att få bli av med den. nu håller jag tummarna för ett g så jag slipper omtenta, för får jag det kommer jag troligtvis dö av uttråkning. det här med att gå i skolan är faktiskt ganska trist ibland. 
 
nu ska jag till skolan en stund och redovisa ett projekt. jag har ju redovisningsfobi och är som vanligt lite nervös, men så fort det är färdigt skuttar jag ut i friheten och tar efterlängtad helg. så lovely, jag har längtat i två veckor eftersom förra helgen mest bestod av jobb. i kväll väntar magdismiddag på barcelona (mitt nya favvo-tapasställe) och i morgon ska jag träffa föräldrar och hitta på något med c. ska bli så skönt med en helt ledig lugnhelg.
 

RSS 2.0