för att blogga är roligare än att plugga

 
promenaden var inte jätteskön. regn regn regn och slask. var dyngsur och lerig när jag kom tillbaka. men frisk luft fick jag ju i alla fall, och en svag dos dagsljus.
 
 
nu ska jag försöka sova en liten stund. har ju varit vaken sedan fyra i morse så det är nog lika bra om jag ska orka hålla ögonen öppna i kväll. skoluppgifterna jag ligger efter med skjuter jag nog upp tills vidare, de kändes så tunga och jobbiga och nu kan jag ju faktiskt skylla lite på jetlaggen också. de får bli gjorda när de blir gjorda helt enkelt. (helst av sig själva).
 
i kväll ska jag äntligen få träffa c, vi har knappt hunnit setts alls sen jag kom hem. vi ska ha mat- och vinmys och äta massa godis framför någon film. jag längtar!
 

hej min favoritblogg!

 
det var tusen år sedan jag skrev något här nu. jag har så mycket att göra hela tiden och tusen saker i huvudet, så tiden rinner bara iväg och jag hittar ingen riktig ro till att sätta mig ner och skriva. det känns lite tråkigt, för jag gillar ju min blogg och jag älskar att kunna gå tillbaka och läsa om vad jag gjorde och tänkte för en månad sedan, ett år sedan eller tre år sedan. jag har ju bloggat så länge nu och nästan aldrig missat att skriva en enda dag förut.
 
här kommer i allafall ett litet inlägg om vad som händer i livet just nu.
 
sedan sist har jag varit på thai-resa med hela familjen för att fira pappas 60-årsdag lite i efterskott. jag passade också på att fira min egen födelsedag borta i solparadiset, så nu är jag hela 29 år med inte ens ett år kvar till trettio-krisen. känns ju härligt... hmm.
här kommer en resbild till att börja med, ska lägga upp lite fler senare!
 
semestersystrar!
 
vi kom hem natten till i tisdags och sedan dess är jag jet-laggad, vaknar fyra varje morgon och kan omöjligt somna om, hoppas verkligen att det går över snart.
 
i dag sitter jag hemma framför datorn och försöker sätta mig in i den här terminens delkurs. jag tillät mig själv att inte tänka på skolan överhuvudtaget under semestern för att bara få koppla av och verkligen vara ledig, hur skönt som helst. men nu när jag väl har loggat in på kurswebben och börjat försöka sätta mig in i vad jag ska ägna mig åt det här halvåret känns det som att jag fått en kalldusch över mig. eller ett höghus kanske. journalistik c måste vara den tråkigaste kursen ever. förstår inte hur jag ska orka ta mig igenom alla delmoment och dessutom lyckas få godkänt på allt innan sommaren... nu känns det väldigt lockande att söka ett jobb och bara fly från allt, men det ska jag förstås inte göra. bara att bita ihop i guess, ett år kvar och sedan är jag skolfärdig och kommer kanske inte plugga mer under resten av mitt liv.
 
så här spännande kommer mina närmsta sex månader att se ut. jippie....!
 
men nu ska jag försöka förtränga det en liten stund och gå ut på en promenad. lite motion och frisk luft brukar ju kunna hjälpa mot det mesta.
 

alldeles ensam-kväll

 
ja, i kväll är jag all by myself trots att det lördagskväll och hela stan är ute och roar sig. men det gör mig verkligen ingenting. c jobbar natt, jag har jobbat i dag och ska göra det i morgon också. så just nu njuter jag bara av att få sjunka ner i soffan utan att behöva lyfta ett enda lillfinger.
 
har passat på att laga min absoluta favoritsoppa i hela världen - fisksoppa med saffran och grönsaker. den är så god så god så god, och dessutom hittade jag en mini-tetra med vitt vin längst inne i min trasiga kyl. ibland har man tur.
 
hade gärna ätit det här 3 gånger om dagen 365 dagar om året.
 
har ju förresten inte hunnit blogga sedan nyår, men det blev en jättemysig kväll och vi hade roligt. spelade spel, drack drinkar och eldade med tomtebloss.
glömde helt att fota under kvällen, men en liten drinkbild blev det visst i alla fall. den får bli mitt nyårsminne från 12/13.
 
piggelindrinkar för att fira årsslut!
 
nu ska jag krypa ner i min säng. jag hade egentligen strängt lovat mig själv att plugga hela kvällen, men ni kan säkert ana hur det gick med det. men jag kan nästan inte klandra mig själv. det är ju faktiskt lördagskväll.
 
natti natt.
 

RSS 2.0