trött hund


ändå ganska mysigt att vakna upp bredvid det här fluffet.


kvällsmat


avslutar kvällen med en bit estelletårta från nk. himmelskt god!

nu ska jag sova så jag orkar upp och jobba i morgon.


hej hund


nu har vi fikat hemma hos farfar och hämtat hem vår lillebror för en myshelg i storstan.



albin är förstås världens bästa hund, men efter en timmes tågresa med massa gnällande och flåsande är jag faktiskt ganska glad att jag inte har ett eget husdjur...


organiserat kaos


i alla fall snart.



jag ställde klockan på åtta i morse för att hinna plugga hela dagen. bra inställning, men det hjälpte dessvärre inte så mycket. datorn gör inte som jag vill och jag har verkligen inte kommit någon vart alls. jag har massa inlämningsuppgifter kvar att göra den här delkursen, och eftersom jag är tidsoptimist tänkte jag hinna göra klart alla i dag (deadline är i dag). men det verkar ju gå lite sådär med det... så typiskt mig.

så nu har jag bytt skoluppgifter mot att inreda lägenhet. inte lika viktigt, men ganska mycket roligare. så här ordningssam blev min vägghylla med mina nya korgar från ikea:



nu ska jag fortsätta med att rensa och städa min smink-byrålåda, och sen ska jag och maja åka en snabbis till nyköping fram och tillbaka. vi ska hämta upp vår favorithund och fika lite med farfar.


lyckodag


idag har jag varit på bra humör från morgon till kväll. på grund av bland annat dessa tre saker:


nyinköpt påskris med fjädrar i favoritfärg. lyser upp hela min lägenhet.


färgglada naglar.


kladdkaksfika hemma hos mig med bästa waccis. (ja, vi åt upp hela.) (ja, jag åt mest...)


bortskämd


ville ju inte vara för hälsosam idag med tanke på träningen innan, så slukade glatt ett par av dessa hemma hos lotta. himmelska! 



blev dessutom bjuden på god mat och vin. verkligen lyx för en fattig student. just fattig stämmer extra bra in på mig den här månaden, för både lön och csn har lyckats ta nästan slut innan april ens börjat. bra jobbat tycker jag, och nu ser jag alltså fram emot en väldigt spännande månad. kommer nog bli lite som en överlevnadstävling.


första träningspasset


har varit och tränt för första gången på hur länge som helst, efter alla förkylningar och sjukdomar sista veckorna. så himla skönt, kändes som om kroppen liksom vaknade till liv igen. det finns ingen bättre känsla. jag ska aldrig sluta träna.

nu sitter jag och dricker kaffe och fixar lite skolgrejer. snart ska jag iväg på middag. lyxonsdag.


studentköket


här är videon vi spelade in när vi bakade cupcakes i går. proffsigt eller vad? =)



den ligger också uppe på vår hemsida som vi är nästan sjukligt stolta över. nu ska vi fortsätta fixa med den, ge den en riktig adress och lägga in fler recept och länkar. ska bli så roligt att ha ett litet projekt att jobba på.

nu: desperate housewives och lite mat.
i morgon: sovmorgon!


på väg hem med ikeabuss





glad tjej


jag kom till skolan nästan onormalt tidigt i morse, men det kändes ganska okej eftersom jag fick dricka mitt efterlängtade favoritkaffe igen. nu är vi dessutom helt klara med vår hemsida. yey på den!

nu har jag lämnat skolan och är på väg till ikea med liten syster. jag ska titta på kök, beställa sofföverdrag och äta prinsessbakelse.




bakdag




idag har bella och jag varit hemma hos tilde och bakat påskcupcakes. passade även på att göra en liten video till vår hemsida som handlar om just mat. blir nog en succé =)

har också hunnit med en väldigt efterlängtad och välbehövlig powerwalk. så skönt att äntligen vara frisk igen och orka träna. nu ska jag komma i sommarform!


för det var jag värd


jag har haft egenkväll och firat att jag har sovmorgon i morgon. pratat i telefon, sett revenge och top model och inte rört mig en meter från soffan. förutom för att hämta ätbara saker i köket då.


startade bra och hälsosamt med fisk och massa haricots verts, min stora kärlek i matväg.


men så spårade det ur som vanligt. just i kväll hette lyckan chokladmousse.

nästa vecka ska jag skärpa mig och börja mitt nyttiga liv. jag verkligen måste, för annars lär min kropp ha samma konsistens som chokladmousse lagom till strandsäsongen börjar.


nu börjar min helg


jobbsöndag avklarad. trodde aldrig det skulle ske!

att festa igår, förlora en timme till sommartiden i natt och jobba i dag visade sig vara en ganska dålig kombination. jag har varit lika trött som vår lilla jobbhund och hade gärna lagt mig bredvid honom på köksbordet och sovit en stund.


sötaste kollegan.

men i stället har jag stått upp i sju timmar och sålt tusen par solglasögon. det märktes verkligen att det var lönehelg. nu är jag så trött i benen och har så ont i fötterna att jag håller på att dö, och jag känner mig så sliten och utarbetad att jag skulle vilja gå i pension. stödstrumpor och bekväma jobbskor står högst upp på min inköpslista från och med nu. 


hemlängtan


onda fossingar och en hungrig linnea. jag orkar inte vänta. jag vill vara hemma nu nu nu.




min favoritveckodag


äntligen lördag!

jobbdagen gick smidigt och snabbt, och nu är jag och en liten bukett gula tulpaner på väg till kalas.

att jag ska upp och jobba i morgon försöker jag glömma en stund.




gissa lyckan






jag har ätit och ätit och ätit. toblerone-fondue är det bästa som finns. tack sw för en mysig kväll!

nu ska jag snabbtvätta bort sminket och sen kasta mig i säng. jag är så trött att jag hade kunnat somna ståendes.


effektiv dag


jag och min projektgrupp har suttit på mocco idag och hållit på med vår hemsida. ätit, fikat och kodat. det är så skönt med kurser som inte kräver att man är i skolan jämt, jag njuter varje dag jag slipper åka pendeltåg.

förutom det har jag hunnit med att uträtta ett viktigt ärende, släpa ett stort paket till posten och handlat och förberett matlåda till i morgon. nu när alla andra är lyckliga över vårledighet i solen har jag nämligen en helhelg med jobb inbokad. jaja. jag tänker på pengarna och håller humöret uppe.

i kväll är jag i alla fall ledig, och det ska firas med tjejmyskväll och toblerone-fondue hemma hos sara. egentligen skulle jag ha börjat mitt nyttiga liv den här veckan, men eftersom jag ändå redan har fuskat får jag nog skjuta upp det  till nästa vecka. eller veckan efter det...


vår!


det här underbara vädret gör mig lyckligast i stan. tänk att några plusgrader kan göra så mycket för humöret. nu har jag världens inspiration och känner för att göra om mig själv, fixa om i lägenheten, boka en resa och göra upp sommarplaner.

jag tänker börja redan i morgon.

i år ska jag bota min flygrädsla också har jag tänkt. jag är så ressugen just nu och har massor av länder på min vill resa till-lista. det känns inte okej att en töntig flygfobi ska få hindra det. så nu ska jag verkligen göra allt jag kan för att få bort den. det måste ju gå på något sätt. 



ikväll har jag gått en promenad runt fina skeppsholmen (bra att få lite guidning i sin egen stad ibland, vissa delar har jag verkligen ingen koll på) och sen ätit och druckit kaffe på ett mysigt fik i gamla stan. en bra torsdag.

och i morgon är det fredag. och lön. ännu bättre. gissa om jag kommer vakna med ett leende på läpparna?


madonna





projektdag och myskväll


bella och jag har haft en skön skoldag med lite kodande och mycket muffinsätande. vi träffades vid ett och åkte hem vid fyra. en alldeles lagom lång skoldag med andra ord. och det är perfekt att mina projektkompisar är lika morgontrötta som jag, vi är ett toppenteam.

i kväll har jag varit och tittat på lotta och wasims nya lägenhet. såå fin, och med bästa läget i hela stan. jag är avundsjuk! blev lite sugen på att göra om hemma i min egen lilla vrå också. lite vårstyling skulle nog göra gott, både för lägenheten och för mig själv. efter titten gick vi ner till mysiga bebe och åt en liten minimiddag och drack en varsin kopp te.

sen gick jag hem från s:t eriksplan. i vårjacka och utan mössa och vantar, och med väderappen visandes elva plusgrader. en härlig känsla.


rooibos-te. mitt nya beroende.


long time no see


vapianokväll för första gången på länge. förut kändes det nästan som att jag bodde på vapiano, men nu var det faktiskt flera månader sen sist.


pasta carbonara och ett glas rödvin. nu har jag lila läppar, gråa tänder och lite tajtare byxor än innan.


trött


tentan kändes helt okej. nu håller jag tummarna för att det blir ett g så jag slipper plugga in allting en gång till. dock blev hela dagen förstörd av att gå upp så tidigt i morse. har både sett ut och känt mig som en levande död trots många koppar kaffe.

tvingade mig själv att hålla mig vaken och gå en sväng på stan efter skolan i stället för att åka hem och sova. jag behövde en ny vårjacka, och efter att ha provat nästan varenda jacka inne på åhléns hittade jag en.



nu ska jag äntligen få gå och lägga mig. jag har verkligen längtat hela dagen.


tenta-time


rise and shine. har försökt väcka upp mig själv med massa kaffe och är nu placerad på tåget mot skolan. har nog inte fattat att jag ens är vaken...

spännande att se hur det här kommer gå, wish me luck.




vad är det för fel på mig?


jag har tenta i morgon och borde verkligen sitta med näsan i mina skolpapper nu. speciellt med tanke på att jag knappt pluggat en enda minut den här veckan.
men icke. jag är så omotiverad så det finns inte. så istället har jag ägnat kvällen åt att prata i telefon, leta efter billiga solresor och spela yeti bubbles. rätt åt mig om jag inte blir godkänd i morgon med andra ord.

dagens positiva: jobbdagen gick snabbt och smidigt. lagom mycket kunder och vi har fått in massa snygga solisar. och bäst av allt - jag är frisk. finally!


nymålat


filmen var inget bra (såg i don´t know how she does it), så har roat mig med att måla naglarna och spana på soffklädslar på nätet under tiden.

jag tror att jag har bestämt mig för en ljusgrön soffa. lite otippat för att vara jag, men hela lägenheten kan ju faktiskt inte vara rosa. och ljusgrönt känns perfekt till våren och sommaren. nu behöver jag bara boka in ett efterlängtat ikea-besök. yey, jag längtar redan efter femkronorskaffe och prinsessbakelse!


nymålade naglar. eftersom jag inte haft någon anledning att fixa mig under hela helgen får jag väl vara lite söndagsfin på jobbet i morgon i stället...

hur jag nu ska orka jobba. jag mår fortfarande inget bra. alls. men ett jobbpass tänker jag faktiskt inte missa, hur många ipren det än krävs.

puss och godnatt!


min lördagskväll


ser ut så här:



plugg och nässpray. inte alls vad jag hade tänkt mig. bestämde mig ju igår för att jag skulle bli frisk och orka följa med ut ikväll, men det gick sådär. no party, no friends, no wine... =(

men alldeles snart ska jag muntra upp mig själv med hyrfilm och ben & jerrys. det kan man faktiskt inte neka sig själv när man är sjuk. och speciellt inte när man ska upp och jobba dagen efter. dubbelt synd om mig.


crazy stupid love



kvällens medicin.

nu har jag blivit kär för andra gången idag. dock inte i ett klädesplagg den här gången, utan i ryan gosling. jag hyrde crazy stupid love och har suttit och hoppat upp och ner i soffan under halva filmen. jag känner för att köpa hem hundra affischer på honom att tapetsera väggarna med här hemma, precis som jag gjorde med backstreet boys när jag var liten.

nu ska jag gå och lägga mig, och i morgon tänker jag vakna frisk. jag verkligen vägrar sitta hemma ensam i morgon kväll också. jag behöver rycka upp mig, gå ut och dricka vin och spana på folk. annars kommer jag ruttna här hemma i min klippansoffa. och det vill jag ju inte.


mina nya kärlekar


det är ganska ensamt att vara sjuk, men jag har lyckats roa mig själv ganska bra ändå. jag har till exempel lagt ganska mycket tid på att prova vårboots (istället för att plugga).

valet stod mellan dessa tre:


lika, men ändå olika... svårt!


till slut föll valet på de här.

jag är redan helt förälskad och har traskat omkring i dem här hemma i lägenheten hela kvällen. nu hoppas jag på att bli frisk till i morgon så vi kan gå ut på vårpromenad ihop.


kaffetant




är hemma och har sjukdag för tusende gången den här månaden. har precis hällt i mig en hel kanna kaffe i förhoppning om att piggna till lite, och om jag gör det ska jag ta tag i mitt tråkiga tentaplugg. har nämligen inte orkat slänga en enda blick på skolpapprena trots att det var dagens uppgift.

får känslan av att det här kommer bli en väldig spännande och händelserik fredagskväll. verkligen.


two pieces of cake




hemma hos mig äts det prinsesstårta och tycks synd om sig själv. jag är sjuk igen. jag orkar inte mer!
(matlusten är det dock inget fel på som ni ser. tur det...)

var hemma hos en klasskompis och tentapluggade lite förut idag. kände mig helt okej när jag åkte hemifrån, men nu efteråt är jag helt förstörd. orkade knappt ens bära hem min matkasse från ica för att jag kände mig så trött och svag. kan i och för sig också ha berott på att jag handlade hem några kilo onyttigheter för mycket... jag borde sluta och försöka bli nyttig igen, men jag kan inte stoppa mig själv. dessutom känns det omotiverande att vara nyttig när jag ändå bara sitter här hemma och inte kan träna.

hej prinsesstårta. hejdå beach 2012.


godmorgon




jag gick upp ovanligt tidigt imorse för att provdricka mitt nyinköpta te. ett rooibos-te med ingefära och citron, och massa antioxidanter förstås. min nya tefavorit. och perfekt eftersom jag är dödsförkyld, igen.

snart ska jag hem till en klassis för lite gemensamt tentaplugg, men först ska jag prova mina fyra par skor som anlände igår. jippie! jag har såklart redan testat dem tusen gånger om och tror att jag har gjort mitt slutgiltiga val, men det är lika bra att prova lite till när jag ändå har chansen.


teprovning


teprovningen var hur trevlig som helst. esters the- och kaffehandel är stockholms äldsta tebutik, och det är världens mysigaste stämning där inne. även om jag kanske inte är superintresserad av just te var det jätteroligt att lyssna på, och kul att få smaka och känna skillnaden på massa olika sorter. efter provningen fick vi fika med scones, småkakor och valfritt te. slurp!

så nu har jag massa nya tekunskaper att glänsa med framöver. fråga mig vad ni vill och jag kommer kunna svaret.






det var jättemysigt att få träffa mamma en stund också. det blir ju inte så ofta när man bor i olika städer.

nu ska jag sova så att det snabbare blir morgon. torsdagar är nämligen mina favoritdagar. torsdag betyder långfrukost framför ett nytt avsnitt av revenge, och bättre än så kan det inte bli. inte ens lördagskvällar kan slå den där timmen på torsdagsmorgnarna faktiskt.


solglasögonpremiär




så här härligt var det ute. väldigt kallt, men massa sol. underbart! jag rotade fram mina marc jacobs som fortfarande är mina solfavoriter trots att de är flera år gamla nu. att få börja ha med sig solisar i väskan vart man än går är det bästa vårtecknet tycker jag. nu är det ny årstid på riktigt.

nu har jag druckit en kanna presskaffe, sett ett avsnitt desperate housewives och ätit upp mina kärleksmums. jag älskar att leva studentliv och kunna göra lite vad man känner för på dagarna. om jag hade haft råd hade jag lätt pluggat resten av livet.

nu: snabbduscha och fixa mig. en liten mamma anländer snart till storstan för att gå på teprovning med mig och maja. vi ska till esters the- och kaffehandel på söder och få testa olika tesorter och äta scones. mys!


man märker att man fikat för mycket...


..när man börjar drömma om lösgodis på nätterna. jag som hade lovat mig själv att aldrig få tillbaka mitt sockersug. och typiskt att det ska börja märkas just idag, när jag har två underbara kärleksmums i kylen. det går ju liksom inte att avstå...

nu ska jag ut och gå länge länge. jag behöver röra på mig, men har varit förkyld till och från i över en månad nu så får aldrig komma igång med träningen riktigt. så irriterande. men en promenad är ju bätte än inget.


äntligen färdig


idag har jag lagt nästan all min tid på att göra klart en inlämningsuppgift till skolan, och believe it or not, men nu har jag faktiskt gjort klart min första hemsida.


den ser inte mycket ut för världen den här stackars webbsidan, men jag har lagt ner väldigt mycket tid och nästan slitit av mig mitt hår för att få den att funka, så jag är ganska stolt ändå.

för att fira att jag äntligen är färdig åkte jag hem till sara och jocke och bakade kärleksmums. sara och jag har verkligen lyckats sista gångerna vi har bakat. det är nästan så att vi borde öppna ett litet café ihop.





de blev underbart goda. ibland är ätbara saker den största lyckan.


välkommen hem




har varit på mysigt välkommen hem-fika med solfräscha magdis på espresso house. dagens andra fika - jag kommer rulla fram lagom till i sommar.

pluggandet går väldigt segt. jag kommer ingen vart alls. motivationen är lika med noll.

(men skoshoppingen går underbart! letade runt på nätet ikväll eftersom jag inte hittade något på stan, och nu har jag klickat hem fyra par fraktfritt från brandos. givetvis får jag absolut inte behålla alla, men ändå. vårlycka!)


bra start på veckan


dagens föreläsning började vid 13. så skönt att få starta veckan med lite sovmorgon. snabbt gick den också, så bella och jag hann med en liten mysfika på matmakarna innan jag lämnade skolan.

gick en snabbis på stan innan jag åkte hem. hittade en billig klänning på h&m och gick sen igenom varenda hylla inne på feet first, men utan resultat. jag har vårsko-panik och behöver verkligen hitta ett par nu. dessvärre har jag redan bestämt in i minsta detalj hur de ska se ut, och just därför lär jag aldrig hitta dem...

nu ska jag försöka koncentrera mig och få lite plugg gjort, och sen träffa brunisen för lite resskvaller. ska bli så mysigt!


nyinköpt pluggkompis. hoppas den kan få det att ordna upp sig lite i mitt huvud.


fonduelyx!


jobbmiddagen på fondueboden igår var jättemysig. maten var verkligen himmelsk, jag hade kunnat äta den varje dag om jag fick.







efterrätt - tobleronefondue. måste vara den godaste uppfinningen ever!


blev lite förtjust i den här väggmålningen i garderoben. näsan så jag hade velat ha den hemma =)

idag har jag spenderat nästan all min tid i telefon. bland annat med en väldigt saknad magdis som äntligen kommit hem efter två veckor i indonesien. känns så skönt att ha alla vänner hemma på plats igen, jag gillar inte riktigt när någon är bortrest (om det inte är jag själv förstås). imorgon får jag antagligen äran att jämföra hudfärg med henne. känns bra...

nu: kaffe och städning.
snart: filmkväll!


kaffesug och vinkväll nr. 3


vaknade ganska tidigt imorse trots att jag tänkt sova hela dagen, och inte ett dugg bakis. så skönt! hade världens kaffesug, så tänkte ringa maja för att boka in en fika på stan. men sen kom jag på att hon befinner sig i fel stad den här helgen.

inte okej. systrar borde inte få resa bort!

så nu får jag åka in till stan själv istället. jag måste köpa lite tråkiga nödvändiga saker, och eventuellt något nytt i klädväg till ikväll. ikväll är det nämligen dags för den tredje vinkvällen på rad (hmm, undrar hur jag kommer må i morgon..?). vi ska ha jobbmiddag på fondueboden, och om jag inte längtar så mycket efter vinet just nu är jag i alla fall fruktansvärt sugen på maten. fondue kan nog vara det bästa som finns. 

kanske slår jag till på en take away-kaffe från espresso sen också. det kan jag nog vara värd idag.


foto: klas falk


gissa hur mycket...


gissa hur mycket jag tycker om mig själv när jag kommer hem mitt i natten och har en färdiglagad hamburgare som väntar i kylen, bara att värma på. väldigt mycket kan jag säga, ibland älskar jag verkligen att bo med mig själv.

hamburgare och nyponsoppa. en perfekt kombination.



och ballerinakex.



och så ett avsnitt top model till det. men nu får det nog vara slut på det roliga för ikväll. sovtime it is. och imorrn tänker jag sova bort hela dagen igen, men helt utan dåligt samvete.


festdags!


gud vad den här dagen har gått snabbt. kan ju ha lite att göra med att jag sov bort halva, men ändå... det enda jag hunnit göra är att gå en promenad. skolgrejerna har jag inte ens kastat en blick på.



nu är jag fixad igen för vinkväll nummer två den här veckan. idag är det klassfest i en lokal i flemingsberg, så då får man ta med sig sitt eget vin istället för att köpa ute. passar mig och min plånbok väldigt bra just i helgen.


fredag!


vad härligt det känns att vakna alldeles utvilad en fredag, och veta att man är ledig ända fram till måndag. det är så ovanligt med en helledig helg för mig, och jag vet inte riktigt vad jag ska göra med all tid...

i och för sig vore det konstigt om jag inte vore utvilad idag efter alla timmars sömn jag fick i natt. jag gick och la mig vid ett igår, vaknade vid 6 och var hungrig så gick upp och åt en liten minifrukost, och sov sen vidare i 6(!) timmar till. jag måste göra något åt det här sovandet, jag sover ju bort mitt liv.
if you snooze you loose heter det ju, och det borde jag nog faktiskt försöka ta till mig lite grann. 

hade i alla fall en trevlig kväll igår i lilla hotellbaren på scandic malmen. det blev till och med tre glas vin.


nu har jag äntligen börjat komma överens med mitt korta hår. så skönt, det känns som att vi har börjat samarbeta riktigt bra. så jag ska nog behålla det ett tag framöver.


uppryck!


jag har suttit två hela dagar instängd i min lägenhet och pluggat. det går rätt segt faktiskt, ju mer jag gör desto mer borttappad känner jag mig. det blir inget xhtml-proffs av mig ändå, trots att jag trodde lite på det i början.

men nu är det dags att rycka upp sig. smink, kläder, parfym och nagellack på, för nu ska jag till söder och dricka ett glas vin eller två. det ska bli underbart att få se lite människor efter att bara ha tittat på mig själv i två dagars tid.


kafferep


har spenderat kvällen med bästa sw. långfika på vårt stammisställe med världens godaste fika. mina fikavanor kommer snart få mig att gå i personlig konkurs (och att gå upp en klädstorlek..), men det får det nog vara värt.



i morgon ska jag (förutom att skriva massa xhtml-koder) städa lägenheten och köpa hem blommor. jag är vårinspirerad och vill göra vårfint. kanske ska ta och tvätta fönstrena till och med. kanske.


seche vite


jag har hittat världens bästa nagellack!

blev tipsad om det här lacket av en jobbarkompis, och gick och köpte det direkt. det är ett jättesnabbtorkande överlack som gör att nagellacket håller mycket längre än vanligt, och det ger dessutom jättemycket glans. man kan till och med måla på det innan det vanliga lacket har torkat, så torkar allt hur snabbt som helst.

helt perfekt, jag kommer aldrig måla naglarna igen utan det här. lycka på flaska.




det var underbart väder ute


lovely!




time to shine


hade bestämt mig för att åka in till skolan tidigt idag och hinna få massa gjort. men istället sov jag bort hela förmiddagen och vaknade lite innan elva. bra jobbat... vet inte vad det är med mig och sömn, det finns liksom inget stopp. jag skulle kunna sova dygnet runt om jag bara fick.

men men, bättre sent än aldrig. nu ska jag ta en promenad till pendeltåget och njuta lite av solen, ser ut att vara världens härligaste vårväder ute!




xhtml-dag


idag har jag för ovanlighetens skull varit i skolan. föreläsning på förmiddagen och kodande på eftermiddagen. och så det här goda lunchen emellan.



matmakarna är verkligen det bästa stället. kanske inte ser så glammigt ut, men allt som kommer därifrån är himmelskt. speciellt kaffet då, men det har jag ju redan berättat. det får mig nästan att längta till skolan de dagar jag inte är där.

nu på kvällen skulle jag egentligen ha gått en långpromenad och passat på att tvätta lite kläder, men istället fastnade jag på stan. jag har fått ett sug efter en ny vårväska, och har nog testat varenda väska i hela stan idag. det är så svårt att bestämma sig när det finns så mycket snyggt!

nu: glass och mer xhtml. önska mig lycka till, för nu börjar det faktiskt bli lite krångligt...


förfest deluxe


igårkväll var jag på lyxförfest med tilde, bella och matilda. i en jättemysig lokal på kungsholmen fick alla gäster bli sminkade och hårfixade av make up artister från mariart. när vi kom blev vi bjudna på goda snittar och välkomstdrink, och resten av kvällen kunde man handla billigt i baren. alla intäkter gick oavkortat till kvinnojouren, så det kändes som en bra grej att bidra till. en väldigt bra idé, det var en perfekt förfest.

jag blev nöjd med mitt smink också, förutom att jag fick "arg-ögonbryn" som jag inte riktigt trivdes i...





efteråt gick vi vidare till pure, men där kändes det som att alla var ungefär hälften så gamla som jag så jag gick ganska tidigt. gick förbi lokal på kungsholmen en liten stund (nytt favvoställe! rätt åldersgrupp för mig också) innan jag gick hem och sov. en bra kväll i det stora hela!


bästa söndagssysslan


favoritkaffe på favoritfiket med favoritsystern. jag var både bakis och hungrig när jag vaknade i morse, så det var verkligen lycka att få sjunka ner i en mjuk fåtölj och sörpla kaffe och äta muffns.





sen gick vi hem till mig och färgade majas hår. blev riktigt snyggt! nu ska jag powernappa en liten stund innan jag åker vidare till en klasskompis för lite xhtml-plugg och frödinge kladdkaka. jag gillar ju både kladdis och xhtml nu för tiden, så det ska bli mysigt!


på väg hem


på väg hem med rosa goodiebag och en väldigt snorig näsa. intressant kväll, men nu är det verkligen sovdags.




fredag och friskare


efter nästan en hel sjukvecka bröt jag ensamheten ikväll. chockade lungorna med lite frisk luft och gick hem till maja och åt hemgjorda tapas. maja stod i köket och fixade maten medan jag låg på soffan och snorade. precis vad jag orkade med ikväll.

maten blev himmelsk. tack sötsyster!



gick ganska tidigt för att hinna hämta ut mitt efterlängtade lyko-paket från posten på vägen hem. jag nästan sprang hem med paketet i famnen för att jag var så ivrig att få öppna det.



lyxhårprodukter! nu ska jag skämma bort mitt hår så mycket jag bara kan, så att det kanske blir lite lite längre till i sommar. jag håller tummarna.




xhtml + linnea = sant


nu börjar jag faktiskt må lite bättre. har lämnat sängen och suttit uppe och börjat bygga lite på min hemsida. efter ganska många svordomar och bilder och länkar som inte ville funka, känns det nu äntligen som att poletten har trillat ner. jag och xhtml har börjat förstå varandra. yey!

som belöning skulle jag unna mig den här godispåsen jag köpte hem igår, men efter att ha stoppat första biten i munnen kände jag att det snarare var en bestraffning. äckligaste godiset ever med en hemsk bismak. vem godkände att det fick börja tillverkas? och hur kan det få stå "gott" på påsen?

besvikelse. 



som tur var hade jag glass hemma också.


varför bli frisk när man kan vara sjuk..?


kör en favorit i repris och stannar i sängen idag också. förstår inte vad som hänt med mitt immunförsvar, jag brukar ju aldrig bli sjuk annars. och nu när jag inte gör annat än att proppa i mig mediciner, vitaminer och aloe vera borde det ju åtminstone gå åt rätt håll kan man tycka, men icke. jag känner mig nästan mer sjuk idag än i förrgår.

snart, om jag piggnar till lite, ska jag sätta igång och bygga min skolhemsida. vi håller på att lära oss xhtml, och ska skapa en varsin hemsida från grunden. känns lite segt så här i början, men ska ändå bli väldigt kul att lära sig. så vill ni ha hjälp att göra en hemsida kan ni snart fråga mig!

dagens positiva är att det är torsdag, vilket betyder att mina favoritprogram revenge och elsas värld kommer ut på play. trevligt att i alla fall ha något att se fram emot. 


foto: klas falk


RSS 2.0