så skönt!


vinkvällen igår var mysig. vi var på 1900, en mysig liten bar som jag inte varit på förut, men troligtvis kommer gå till igen. det är roligt att upptäcka nya ställen.

imorse vaknade jag upp innan mitt alarm ringde, på grund av nervositet. vi har haft redovisning av vårt grupparbete idag, och trots att jag bara skulle prata i sammanlagt ett par minuter kändes det hur jobbigt som helst. att prata inför en grupp är verkligen min största fobi, och om jag fick ändra på en enda sak i min personlighet skulle jag ändra på just det. jag hade inte behövt tycka att det var roligt, det hade räckt om det bara hade känts okej. men jag får väl helt enkelt bita ihop och tvinga mig själv att träna på det så fort jag får tillfälle. övning kanske ger färdighet. men roligt är det fasen inte.

nu känns det iallafall väldigt skönt att ha det gjort, och imorrn är jag ledig. lovely ♥

nu ska jag se big brother innan jag går och lägger mig tidigt. jag är fortfarande mätt efter en jättemysig middag på wagamama med söta vänner. jag har varit lite isolerad ett par veckor beroende på alldeles för mycket plugg och sjukdom. nu känns det väldigt skönt att mitt sociala liv har återuppstått lite, i missed you!


red.
 

onsdag = vin


jag sitter hemma och äter en ny smak av ben & jerry's, nordic water peace.
den får betyget godkänt. god, men inte så jag kommer köpa den igen.

snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för en vinkväll på stan =)


a woman's right to shoes


det blev ingen mobilmakeover, för jag hittade inget skal jag ville ha.
men jag hittade något annat.
mina drömskor.


599kr på scorett och vackrast i världen.

jag har haft dem på mig hela kvällen, och det vill jag ha för alltid.
nu får sommaren snabba på så skorna kan få följa med ut också, vi kommer bli ett toppenteam. och det är inte direkt ett minus att jag blir 10 cm längre heller.

för att kompensera mitt impulsköp har jag sparat in på kvällsmaten idag. det fick bli vatten och knäckebröd, på riktigt. nu efter sju(!) knäckemackor är det smulor precis överallt i min soffa. och på mattan. och innanför mina kläder...


suris.




leendet dog. inget ikea. inget sällskap för linnea.
och allt på grund av ett strömavbrott i tunnelbanan.
det är sl´s fel att jag inte får träffa mina vänner.
var nära att gå fram och sparka på det stillastående tåget när jag till slut gav upp och gick av. lyckades klämma fram en liten tår också. jag börjar alltid gråta när jag är arg.

nu går jag en promenad till fridhemsplan istället. jag ska till 3butiken i västermalmsgallerian och hämta ut mitt utlovade rosa gratisskal som aldrig kom. kanske kan en iphonemakeover muntra upp mig litegrann. men bara kanske. vi får se.


happy feet


idag har min lägenhet förvandlats till ett litet fotspa. jag har skrubbat, filat och smort in mina fossingar i babyolja, så nu är de mjuka som sammet och det känns som att jag går omkring på små moln. om man ska vara redo för att gå med öppna skor om några månader är det lika bra att börja förbereda sig redan nu.

men nu ska sammetsfötterna få hoppa i vinterstövlarna igen, för jag ska följa med sara och jocke till ikea. vi ska åka bil dit, så det känns lite speciellt. det är väldigt väldigt sällan jag sitter i en bil nuförtiden. det är t-bana hit och pendeltåg dit. så det här är lite lyx. sen hoppas jag på gott ikeakaffe för fem kronor, och kanske någon liten bakelse till. till exempel chokladpudding. eller hade jag lovat mig själv diet? njae.. jag vet inte. inte vad jag minns just nu iallafall.


hemma!


eller jag har egentligen varit hemma i över en timme, men gud vad vi har gått. världens längsta, snabbaste och mörkaste promenad runt hela stockholm. från kristineberg till alvik, från alvik till stora essingen, sen över till lilla essingen och sen tillbaka till kungsholmen. nu är jag trött i benen och har fått så mycket frisk luft att jag kan stanna inne i en vecka med gott samvete.
men det ska jag förstås inte, för jag har lovat mig själv att göra något i motionsväg varje dag den här veckan. helst resten av livet. vi får se hur det går.

anledningen till mitt löfte var att mina nellybikinis låg och väntade på mig i brevlådan idag. jag har testat dem och dem är underbara. keepers. det enda som behöver en liten justering är innehållet, dvs jag. jag tror att min kropp har drabbats av en tidig 30-årsförfallelse. hjälp. det är hemskt att tänka att det bara går utför vad gäller utseendet, jag vill stoppa tiden! men det går ju tyvärr inte, så jag får göra mitt bästa för att åtminstone inte förfalla snabbare än jag måste. medicinen heter träning, grönsaker och bra hudvårdsprodukter. och jag startar nu (eller så fort jag ätit upp mina nachochips)!




sjukt redo för powerwalk!

img_3268 (MMS)

sjukt redo för powerwalk!


måndag


jag är hemma efter världens längsta pluggdag i skolan. men det har gått bra och nu är vårt grupparbete inskickat och klart. åh vad bra vi är!

nu ska jag ut och powerwalka med lillan i mörkret. det behövs. och medan jag byter om ska jag se klart på mamma byter bo. är helt chockad av det programmet, tycker båda familjerna känns fruktansvärda. hmm.. nu ser jag inte fram ett dugg emot att skaffa familj och barn. jag har det ju så bra med med mig själv.


långsöndag


söndagar är tråkiga.
den här dagen har varit tusen år lång, och ändå har vi förlorat en timme. det märks absolut inte. jag bara längtar tills klockan blir lite över tolv så jag blir trött och kan gå och lägga mig.

det är så litet här inne. det kryper i mina ben och jag skulle behöva få utlopp för lite energi. men på 22 kvadrat kan man inte gå omkring så mycket. inga joggingvarv. man sitter där man sitter, in the sofa.

hoppas ni haft en roligare dag.


look at you look at you, be my sweetie be my honey tonight


det var tur att jag piggnade till igår, för kvällen blev toppen!
först en stor födelsedagsfest på liten yta med massa trevliga människor, och sen en stunds köande till soap med lotta, men vi kom aldrig in. nu bojkottar jag soap! styrde istället stegen mot anglais och mötte upp anna, och sen hann jag dansa lite på solidaritet också. kändes som att jag förvandlades och blev 19 igen när jag stod på dansgolvet. in a good way.


emil, lotta och emils glasögon får sammanfatta kvällen.
själv blev jag dålig på varenda bild så de håller jag undangömda.

nu är det söndag och jag har ingenting att göra. ingen att träffa och det är för blåsigt ute för att gå en promenad. vad brukar man egentligen göra på söndagar?


på bättre humör! en varm dusch och lite br...

img_0272 (MMS)

på bättre humör! en varm dusch och lite britneymusik gjorde susen. lite smink på det och partyhumöret is back! nu är jag på väg. anna granne är förresten världens bästa. min räddande alkoholängel :)    jag har fått låna två cider och kvällen är ännu mer räddad. see you on the dancefloor!


skitdag!


jag har haft en fruktansvärd dag. med en väldigt stark betoning på fruktansvärd. jag är helt förstörd nu. om det kommer fler dagar som den här måste jag nog reklamera mitt liv, för det här håller inte. 

nu är jag äntligen hemma och har sjunkit ner i soffan en stund. ögonen går i kors och hjärtat slår fortfarande i 180. jag är less på människor i allmänhet och är lite sugen på att stänga in mej i ett tomt och kolsvart rum, bara få vara ifred.
inte helt och hållet laddad för kvällens födelsedagsfest med andra ord. och speciellt inte efter att jag tänkt tanken "men det blir ju iallafall gott med lite vin". vin ja.. eh, vilket vin? världens snurrigaste tjej har nämligen totalt glömt  att gå till systemet. det finns inte en enda droppe alkohol här hemma (förutom i min nagellacksremover kanske..), och vem kommer till en fest utan något att dricka? så ja.. vi får se hur den här kvällen slutar. vet faktiskt inte om jag tänker lämna min lägenhet överhuvudtaget.




bloggen kapad.

..men bara för att slänga upp den här bilden. på oss - vänner.



hittade den i min mobil nyss. bilden är tagen förra veckan när vi hade tvåmanna förfest mitt i veckan, vände i dörren till golden hits efter att vi konstaterat 'över medelålder' (nehe??!), tog pulsen på soap bar och åt fyllemat på donken. slutresultatet blev: en bra kväll för bra vänner!

det var bara det :)
waccis


little yellow dress


för mig är det sommar nu. iallafall snart.
vi fick vårt sommarschema idag på jobbet, så nu känns det som att sommaren kom ett stort steg närmre. love it! och på en gång började min hjärna smida massa roliga semesterplaner. jag vill boka resa nu på en gång, jag orkar inte vänta!

för att få ännu mer sommarkänsla köpte jag en solgul klänning efter jobbet.



lite för tidigt att börja använda den än.. men snart så!


sunshine through my window




underbart solväder ute. anledningen till att jag satte upp spetsgardiner är att det är så fint när solen lyser igenom. det här måste vara den bästa synen man kan få när man slår upp sina blå på morgonen.

nu: en snabb liten förmiddagspromenad.
sen: jobb. money money money!


my side of town by night




jag ledsnade på min sjukstuga här hemma och gick ut på en lång snabb promenad. motion motion motion! beach 2011 is here very soon. när jag hade gått halvvägs hade det blivit alldeles mörkt och jag började ångra mitt val av promenadstig lite smått. men det gick ganska bra, inga överfall.
bara en lång och stor joggare som i världens fart sprang rakt in i mig istället för förbi(...!). hallå, är jag osynlig? och det var inte ens trångt på det stället, utan en stor och öppen yta. och det värsta var att människan inte ens stannade och bad om ursäkt. jag höll på att ramla omkull och har fortfarande lite ont i axeln (om jag känner efter...) och han sprang bara vidare som om ingenting hade hänt. not acceptable.

så nu ska jag sura lite samtidigt som jag ser på big brother och lyssnar på britneys nya album femme fatale.

puss puss.


sjukshopping


eller ja, egentligen kan man väl inte riktigt kalla mig sjuk längre...
men nya bikinis var jag i vilket fall värd efter de senaste dygnen.

beställde hem de här två från nelly, och jag hoppas verkligen att de passar för jag är redan kär i båda...

Akti Ladies Bandeau Set SEK 678, Panos Emporio - NELLY.COM Mykonos Ladies Bikini SEK 699, Panos Emporio - NELLY.COM

klickade faktiskt hem två stycken från hm också, så någon av de fyra borde ju funka tycker man. annars vore det illa.


1700-talslady


believe it or not.. men det är jag på bilderna!
fotograf, mua och stylist är duktiga tallee savage, och jag tycker jättemycket om bilderna. och ännu mer gillar jag att klä ut mig, det finns nog inget roligare! vill göra om det igen och igen och igen...






wiiee...


jag mår fortfarande dåligt. vaknade upp med världens illamående imorse, och det verkar göra allt för att klamra sig fast och förstöra hela min dag. fasen, vad är det här? jag skulle ju vara kry idag.

men not.. så istället för att vara i skolan ligger jag hemma i sängen, och i väntan på bättre tider har jag bland annat sett ett reportage om trädgårdar. jag längtar faktiskt efter en egen trädgård. det har vuxit fram nu på senaste tiden. innan har jag varit väldigt bestämd i att jag ska stanna i storstan för alltid, men jag antar att jag har mognat. i´m old enough. för nu drömmer jag lite om ett hus nära naturen, med egen trädgård och en stor gräsmatta att ligga och sola på under somrarna. och äta glass. ett eget litet paradis. åh, jag vill ha mitt hus nu direkt!

jag får nog ta och boka in en tripp till antingen nyköping eller kristinehamn inom en snar framtid, så jag får hjula på gräsmattor och få utlopp för lite av min naturlängtan.

 
gräsmatta och glass. i want.


ett livstecken


jag har legat däckad i två dygn, i magsjukan med stort m.
fy för magsjuka, det finns nog ingen annan sjukdom som kan göra en så liten och svag inom loppet av bara ett par sekunder. under hela gårdagen låg jag som i dvala här hemma, och orkade inte svara i telefon eller ens gå de två meterna för att hämta fjärrkontrollen till tvn. men idag är jag på fötter igen. iallafall så pass att jag orkat ta mig till soffan och slå på datorn. snart ska jag ta hissen ner till tvättstugan och tvätta mina febriga lakan. imorrn tänker jag vara frisk.

det mest irriterande är att jag missade den livsviktiga tentan idag, så nu måste jag göra omtenta.. blä på den. och så missade jag kvällens dejt. sjukdomar kommer alltid så olägligt.

under mina två dygn som sängliggandes har jag iallafall hunnit med att läsa varenda blogg som är bra, och nu har jag fått massa vårinspiration. jag vill förändra hela mig själv och bli vårsnygg! om jag inte får allt för lite i lön på fredag ska jag genast boka tid för nagelförlängning och ansiktsbehandling.


vår.. för att inte tala om sommar. jag längtar!


ett grått moln över denna dag


yes. yes it is.

jag blir stressad när jag har tråkigt, för jag vill inte slösa bort mina dagar på sånt som inte är kul. today is not fun at all. och jag har tusen tankar i huvudet. har också kommit på att jag kan vara en otäckt oeffektiv människa. när jag kommer hem från skolan och ska plugga hela kvällen tar det minst tre timmar innan jag kan komma igång. jag måste först prata länge i telefon, smsa, läsa bloggar, se på the bachelor (som är så snygg!), måla naglarna.. osv osv. en lång startsträcka kallas det visst. och ska det fortsätta så här lär jag aldrig gå i mål.

det är nog lika bra att jag försöker sova. big brother är slut och jag lär inte komma mig för att plugga mer ikväll iallafall. har spenderat mina pengar på något spännande idag, så nu längtar jag lite till imorrn. new day, happy day.





solsöndag och pizza


det har varit underbart söndagsväder idag, nästan som sommar.
dock har jag bara sett det genom fönstret, för jag och tre klassvänner har haft pluggdag på kulturhuset. vi hade mysigt med gratis påtår av kaffet och sjukt stora chokladbollar. like! men nu känns det om möjligt ännu snurrigare i huvudet. det är alldeles för mycket information som ska få plats i min hjärna, och det känns lite som att det redan är fullt där inne... jag vet inte alls om jag kommer klara den här delkursen. men om jag lyckas med tentan på onsdag har jag lovat mej själv att jag ska få unna mej något jag vill ha. något fint.

så nu håller jag tummarna hårt för mig själv. och struntar i att plugga, för det är så mycket jag måste hinna se på tv. pappa har varit här en stund och druckit te också. lilla pappa i stora stan. det var mysigt att ses lite. 

blev jättesugen på pizza nu på kvällen, men hade ingen att gå ut och äta med och var helt säker på att den närmsta pizzerian låg alldeles för långt bort. sedan googlade jag, och upptäckte att det hela tiden har legat en pizzeria i min tunnelbana! haha. och jag har bott här i över ett år.. visserligen låg den inte i min uppgång, men ändå.. typ 100 meter hemifrån. så ikväll har jag ätit flottmat. slurp!


pizza i ensamhet. lite sorgligt kanske, men just ikväll hade jag faktiskt ingenting emot att vara själv. nu ska jag plugga i en timme, sen big brother-dags. lycka för linnea.


säg nej till ensamhet, säg ja till kalas! ...

img_4193 (MMS)

säg nej till ensamhet, säg ja till kalas! jag mötte upp älsklingslotta med sällskap på söder. nu är jag dock på väg hem igen, för imorrn väntar pluggfika med bästa klassisarna. och då måste hjärnan vara på topp.


från pepp till depp


jag har jobbat hela dagen, och därför har min lördag svischat förbi ganska snabbt.
massa folk i butiken och solsäsongen har kommit igång. och jag har varit på bra humör.

men så fort jag kom innanför ytterdörren här hemma sjönk mina mungipor ner till hakan.
det är lördagkväll, jag är ledig imorrn, jag har vin i kylen och en ny oanvänd partyklänning i garderoben. ändå ska jag spendera min kväll här. precis här i soffan. och ensam till på köpet.

det är kvällar som ikväll som jag undrar om livet överhuvudtaget har en mening. och om det är så, är det detta som är meningen för mig? hade det inget bättre att komma med? jag känner lite för att gå och lägga mig i papperskorgen och stänga locket om mig. himla liv till att vara tråkigt! när man är en otålig människa hjälper det inte att ha roliga planer framöver. jag vill ju ha roligt nu.




tea for you and tea for me


nej, det blev inget plugg förut. det blev blåbärspaj, cola och waccisträff på espresso istället.
så mycket bättre! och efteråt skippade jag klädshoppingen och förbarmade mej över dessa små underverk istället. fastnade först för teburken, men kunde inte låta bli att köpa kopparna också. sommarkänsla eller vad? nu längtar jag tills jag får göra om i mitt kök och kan placera dem på min blivande tehylla. det kommer bli så fint.


127kr för alla tre på åhlens.


rasten är slut


och det är dags att återgå till mina härliga studier.

men först ska jag berätta lite om igår!
vi hade en toppentorsdag. god mat, lagom mycket vin och väldigt många skratt.
sen gick vi ut och dansade på soap, helt perfekt lagom med folk där.
torsdagar är nog bra partydagar. och bra sw- och lb-dagar.
var så roligt att gå ut ihop, det var tusen år sen sist!




you´re a very special friend. en av de allra bästa. vänner för alltid.

nu har vi ätit långfrukost framför tvn. hur skönt är det inte med sovmorgon och lediga dagar?
men nu har jag inga ursäkter längre. fram med tråkböckerna och instuderingsfrågorna.
längtar så otroligt tills den här veckan är över, så jag kan få tillbaka mitt vanliga liv igen!


glossy blonds


som ni säkert redan märkt har jag blivit smått besatt av att få mitt hår att växa ut igen.
jag vill verkligen ha långt hår till i sommar, och helst redan imorrn.
så idag har jag tagit ett livsavgörande beslut.

jag ska sluta bleka håret.

nu har jag varit och införskaffat en liten toning, som endast bleker 1-2 nyanser (till skillnad från mina vanliga 3-6 intensiv extrem blondering) och inte heller är bestående. dessutom ska den ge håret en fantastiskt mjukhet och strålande glans, samt stärka hårstråna både på utsidan och insidan. det låter alldeles fantastiskt, och jag ser fram emot mitt nya liv som långhårig.



my life is in your hands now.

men nu är det fixdags. jag har förtjänat en paus från pluggandet, och lilla sw är snart på väg hit. vin, kompisprat och sleepover är inskrivet på schemat, så för första gången den här veckan får jag göra något normalt istället för att bara sitta med näsan i böckerna.


världens tråkigaste bok


har ni funderat på att läsa den här? isåfall - don´t!



jag sitter hemma och gråter lite över gripsrud. när sw ringde förut (en av mina väldigt få chanser till kontakt med omvärlden under de senaste dagarna) läste jag upp ett stycke ur boken för att demonstrera hur hemsk den är. - du kunde lika gärna läst på grekiska, sa sw. och jag kan inte göra annat än att hålla med. jag fattar verkligen ingenting. är det författaren som skriver konstigt eller helt enkelt jag som är dum i huvudet? återstår att se...

nu sitter jag och ser ett program om skönhetsoperationer samtidigt som jag bloggar, kollar facebook på mobilen och, hmm.. försöker plugga. svårt när man blir distraherad hela tiden! tycker det är så otäckt att se operationer med allt blod och när de skär... ändå kan jag inte sluta titta, för det är så spännande att se resultatet sen. wiiee.. jag kommer nog få mardrömmar inatt, både om blod och om min hemska bok.

puss och sov gott.


godaste receptet ever!


till dig emma. och alla andra tomatsåssugna förstås!
men jag utfärdar en varning för beroende.

världens godaste maträtt

du behöver (till 1 portion):


tomatpuré, sambal oelek (eller färsk chili), några körsbärstomater och två vitlöksklyftor..


och ganska mycket färsk bladspenat.


hacka vitlöken och fräs i olivolja på hög värme tills den fått lite färg..


blanda i en tesked sambal oelek, men ta lite mindre om du inte vill ha så starkt.


rör i spenaten och vänta tills den krympt ihop lite, häll sen i tomaterna. salta och peppra lite.
ha i lagom med tomatpuré och lite vatten, och låt det stå och koka en liten stund.


klart! servera med pasta. ät och var den lyckligaste människan på jorden =)


victoria milan


blev så chockad när jag såg den här reklamen i t-banan igår, trots att jag såklart hört om sidan innan. är det inte helt sjukt att man får sätta upp sån här reklam?



och fråga nummer två - vad är det för störda människor som betalar 300kr för att bli medlem och kunna hitta någon att vara otrogen med? eller leta efter någon som redan är upptagen? det vore väl enklare att bara avsluta sitt förhållande och gå ut och ragga en lördagkväll istället? nej, jag kan inte förstå detta.

nu har jag skämt bort mej själv med lyxmat för en student.
det behövdes, för nu ska jag läsa en miljon sidor inför ett seminarium vi har på torsdag.



att gå i skolan är lite som att sitta i fängelse (tror jag). man har så mycket fritid och vill bara springa ut i solen på morgonen när man vaknar, men man är tvingad att stanna inne med böckerna hela sin vakna tid och hinner inte ens träffa söta vänner. jag lider verkligen av det, jag är kompisberoende och fikatokig! det här känns som ett hemskt straff.


vårtecken


det finns nog inget som gör mej så lycklig som vårtecken, och nu när jag var ute och gick samlade jag på mej ett.


isen smälter. jag jublar inombords. snart kan jag börja springa utomhus!




nu ska jag spendera min måndagkväll ihop med den här godisskålen och den underbara boken massmedier.. hade nog kunnat byta liv med vem som helst just ikväll.


min älskade favvomat!

img_2490 (MMS)

min älskade favvomat!


tomatsås my love


jag hann inte skriva nått igår, för jag satt faktiskt vid böckerna från morgon till kväll.
duktiga jag. fick lite gjort också, så jag var definitivt värd en partykväll.
och när eric saade vann var lyckan gjord, en perfekt start på en lördagnatt!

vi hamnade på soap, såklart. vi har alltid roligt där, men till nästa gång har jag lovat mej själv att testa ett nytt ställe. stockholm är ju fullt av möjligheter och jag kanske missar något som är ännu bättre, who knows?


jag och allra bästa grannen ♥


en tilde, en linnea och en elin.
lillan var med också, men hon dansade iväg på en gång och fastnade inte på bild.

vaknade upp för ett par timmar sen och mådde ovanligt bra för att vara jag en söndag, och med ett sjukt sug efter tomatsås. har blivit helt beroende av pasta med en jättegod tomatsås som lotta lärt mej göra, med massa vitlök, chili och spenat. har i stort sett ätit det en gång om dagen i två veckors tid nu, och jag kan verkligen inte tröttna! blir lite ledsen varje gång jag ätit upp, och får nästan panik om jag inte alltid har alla ingredienserna hemma. och nu när jag till och med vill ha tomatsåsen till frukost börjar man ju undra hur det här ska sluta... känner att detta börjar gå lite till överdrift.
men ni får väl säga till om jag börjar skifta i rött eller nått, eller om jag kväver er med min vitlöksandedräkt.. =)

nu, mot köket!


för hundrade gången i ordningen


nej, det här blev ju ingen toppkväll.
även om jag skrattade åt stand upen var det med tunga steg jag tog mej hem. arga steg.
blicken i marken. ännu en miss.

men det är väl lika bra att jag är hemma tidigt, för imorrn ska jag klistra fast mej vid böckerna. fram tills det är dags för mello och fest dvs...





stand up


jag är en hemsk människa. jag har inte alls suttit klistrad vid skolböckerna idag.
jag har överhuvudtaget inte ens slagit upp dom.
hmm.. inte helt stolt över mej själv.

och nu lär det inte bli något pluggande heller, för det är fredagkväll och jag ska på.. stand up. lite otippat för att vara jag, men jag hoppas på en bra kväll!


titta!




ja. min tv funkar igen!!
jag tänker aldrig mer stänga av den nu.
hur underbart är det inte att kunna se melodifestivalfinalen imorrn, och big brother varje kväll?

har storstädat hela förmiddagen. skakat mattor, dammsugit, våttorkat, spikat, kopplat om sladdar och skruvat i lister. jag är hur händig som helst om jag bara vill. nu ska jag bara sortera lite papper, och sen kommer min lägenhet vara så välstädad som den aldrig varit förut. åtmistone så länge jag bott här.

har lyckats ladda hem min första app idag också. det tar sej.


underbara torsdag


vapiano blev som vanligt en hit, och nu står min mage i fyra hörn efter all tomatsås.
avslutade med kaffe och en himmelsk chokladtryffel. like.
tack för ikväll söta klassisar!



imorrn väntar en pluggdag, från morgon till kväll. eventuellt ett litet avbrott för en runda på stan, men annars ska jag sitta som fastkedjad i soffan med trista böcker i händerna.


gammal och orörlig


jag vaknade upp med en ond rygg imorse, alldeles stel efter allt posande igår.
question: är jag bara ovanligt otränad (vilket jag ju faktiskt är), eller beror detta på åldern? har jag blivit gammal, stel och orörlig? hu, hemska tanke...

vårt studiobesök på lilla aktuellt gick iallafall jättebra och var mycket roligare än jag hade trott. fick intervjua söta små barn också. det bor nog en liten barnälskare inne i mej trots allt. ganska långt inne, men ändå.. haha.



nu ska jag vila en liten stund. om ett par timmar ska jag styra stegen mot mitt älskade vapiano. tomatsås med scampi och massa vitlök och chili väntar. jag tar samma varje gång, men varför testa något nytt när man funnit himmelriket? jag, matilda och mathilde kommer få en bra torsdagkväll!


och förresten


..så har jag blivit bättre vän med min iphone nu.
ska verkligen inte säga att vi blivit nära vänner än. men.. bekanta.

och det känns som ett stort steg i rätt riktning, med tanke på att jag gärna ville kasta ut den genom mitt sjunde våningen-fönster igår.


s som i stress


jag har haft en stressdag. det här med att gå i skolan var inte riktigt så skönt som jag trott. det har flyttat in en stressklump i min mage, och de få böcker som finns i min lägenhet blänger på mej hela tiden när jag är hemma. fritiden går liksom inte att njuta av längre. och egentligen är det väl inte meningen att man ska ha någon fritid, för skulle man läsa allt man borde hade man inte ens haft tid att sova... hmm. nu saknar jag nästan mitt heltidsjobb.

jag har varit och fotat idag. blivit sminkad och hårfixad, och fått klä ut mej i avancerade kreationer. roligt, och ska bli väldigt spännande att se hur bilderna blir.

nu ska jag dricka upp mitt te och åtminstone försöka sova tidigt. imorrn ska jag och mitt lilla grupparbets-team på studiobesök till lilla aktuellt. vara med när de spelar in ett program och intervjua redaktionen. så innan jag lägger mej måste jag förbereda lite frågor. ingen rast, ingen ro.


like a distant star i´m wishing on tonight





semlor och brudklänningar


jag spenderade min eftermiddag med att prova brudklänningar på independent kostym i frihamnen. den som var allra finast var så stor att jag drunknade i den, så jag fick nöja mej med den näst bästa. men det kommer bli bra, och jag ska använda den på mitt eget bröllop imorrn. wish me luck!

sen har jag varit hemma hos maja och blivit bjuden på nk-semla. vad bra det är att ha en syster som är bagare ibland =) egentligen hade jag redan ätit en semla idag, i skolan, men den var så äcklig att den inte riktigt räknas. 


så ska det se ut. och smaka. lovely!

förresten har jag hämtat ut min iphone idag, men det var inte alls så roligt som jag trodde.
jag fattar ingenting.


vad hände med håret?


jag sov inte bara en liten stund förut, utan i fem(!) timmar. så nu får vi se hur bra jag kan sova i natt. och spännande att se hur pigg jag är i skolan imorrn..

funderar ju väldigt mycket på mitt hår just nu, och varför det inte vill växa. vet ju att jag haft långt hår innan, så det borde inte vara en omöjlighet för håret att växa ut nu. men tydligen är det väldigt svårt. dumma hår! började nästan tro att jag bara inbillat mej att det någonsin varit långt, men så hittade jag massa gamla bilder. här är jag runt 20-21, och det är bara mitt eget hår, inga extensions at all.

varför funkade det då och inte nu? vad hände?






skoltrött


efter drygt en månad... föreläsningen nu på eftermiddagen var så grå och tråkig att jag var tvungen att smita hem efter halva. det gick liksom inte att hålla ögonen öppna.
jag undrar verkligen vad det ska bli av mej i slutändan. jag tröttnar så himla fort på allt jag gör. utom på att sova, det gör jag alltid med ett stort leende på läpparna.

så nu ska jag göra det en stund innan det är pluggdags. jag vill, jag kan, jag måste.




get on your knees and pray


söndagkvällar går alldeles för fort.
jag sitter i min lilla soffa och vill bara stanna klockan, försöka fånga det sista av helgen så jag får njuta en stund till. men icke. klockan är nästan tolv och det är sovdags för linnea.
bad luck. ny skolvecka väntar.
inte för att det är speciellt ansträngande att gå i skolan egentligen. men det är så mycket annat jag vill göra. vara ute och gå i solen, springa på löpband, vårstäda mej själv och min lägenhet, planera resten av mitt liv, hitta kärleken... för jag vet ju inte ens var jag ska leta. det är nästan så man får lite panik när tiden bara försvinner och man inte vet var man borde vara, vad man borde göra. hur vet man det?

jag känner mej stressad, men jag tänker nog för mycket. precis som vanligt.
bäst jag går och lägger mej. sov gott.




ge mej jimmy choo! det är lunch på synsam ...

bild224 (MMS)

ge mej jimmy choo! det är lunch på synsam och jag passar på att testa nyinkomna solisar. de här hade definitivt suttit fint på min näsa i sommar, give me!


lördagsflyt


jobbdagen gick hur snabbt som helst, och nu har jag haft en perfekt lördagkväll hemma hos lotta. vilket flyt. jag har fått god vegetarisk lasagne, nybakat bröd och vin. och chokladbollar till efterrätt. haha, gissa om jag har trivts som fisken i vattnet.. =)



sen blev jag glad att min favorit gick vidare i melodifestivalen.

nu har jag kommit hem med andan i halsen och med hjärtat bankande så hårt att det nog nästan syntes utanpå jackan.. fy vad läskigt det är att sitta och vänta på t-banan bland alla fulla människor på centralen när man är ensam och nykter. och efter både det som hände i våras och sen självmordsbombaren blir det liksom dubbel rädsla. usch.. och man vill ju ändå inte stanna hemma, för isåfall är det ju ingen mening med att bo här. nej, det är svårt. 
privatchaufför önskas. gärna gratis.



så bra, och så snygg. precis så här hade jag valt att se ut om jag hade varit med i melodifestivalen. (inte så troligt kanske nej, men ändå..=) )


hur gott?





väldigt gott! och mysigt. tack för ikväll sweetie.
men nu får det nog bli nudlar resten av mars.

sov gott!


food, here we come!


snart sätter sej systrarna bjärle på ett varsitt t-banetåg. mötesplats s:t eriksplan.
där ska vi hitta en mysig restaurang att sitta och prata bort vår fredagkväll på, och våra lyckliga magar kan se fram emot massa god mat och ett par glas vin. kanske efterrätt också. 

=) 




iphone-lycka!


no, i don´t like fridays. i love fridays!
trots regnväder istället för min beställda sol har jag hittills haft en perfekt dag.

efter morgonmötet slog mitt shoppingsug till igen. det gör ju ofta det när man befinner sej i gallerian... jag hade tur och hittade en tröja och en tunika på vila.



på väg ut från gallerian blev jag charmad av en söt telefonförsäljare, och nu har jag beställt en iphone. yey! abonnemanget kändes bra, och efter tips från en av mina jobbarkompisar tjatade jag till mej ett rosa skal på köpet också. åh vad jag längtar efter min telefon! på tisdag ska underverket anlända, så nu vill jag helst sätta helgen på snabbspolning.

köpte också med mej tabletter för att få håret att växa, och så har jag hämtat ut mitt nellypaket på posten. nu ska mitt lilla vardagsrumsgolv få extraknäcka som catwalk en stund. jag hoppas att åtmistone några av klänningarna passar.



lite fattigare. mycket gladare!


sweet dreams


tvättat, bäddat och rensat. nu går jag och lägger mej.
imorrn väntar stormöte och frukost i gallerian, och då är det bra om jag är pigg.
efter det kanske en fika på stan, och på kvällen väntar majamys.

hur bra som helst, i like fridays!


- nothing is impossible, the word itself says "i´m possible"! - audrey hepburn


utrensning!


har kommit hem efter en lång skoldag, med föreläsning efter föreläsning. ett tag var jag så uttråkad att jag höll på att somna, men nu är jag faktiskt fylld med lite inspiration.

nu har jag lagt in fyra maskiner tvätt i tvättstugan, och medan jag väntar på att de ska bli klara tänkte jag vårstäda min byrå. den är överfull och går knappt att stänga, och om alla nya sommarplagg ska få plats behövs det både slängas och skänkas bort lite. underklädeslådan står först på tur!

förresten, igårkväll ploppade den här sidan upp på min skärm. gissa om jag blev rädd.



dags att investera i en ny dator kanske..?


jag shoppar istället för att plugga.


bra linnea.

nej, inte jättebra.. men efter min solpromenad började det klia i fingrarna efter att klicka hem lite sommarkläder. det blev ganska många klick, och jag översteg min månadsbudget rätt rejält. men vad ska man göra, man kan ju inte snåla jämt.. och min garderob behövde verkligen en uppfräschning.

bland annat bestämde jag mej för dessa två snygga, från nelly.com.

Mia Dress SEK 199, Tutti Frutti - NELLY.COM   Sleeveless Printed Dress SEK 349, Angeleye - NELLY.COM

nu längtar jag tills jag får hem dom. och efter sommar.


hej solen!


i missed you!



jag gick min vanliga springrunda ett varv. har nog inte förstått hur mycket jag saknat att vara ute. och jag vill aldrig flytta, för jag trivs verkligen här i mitt område. det är så fint, och nära till allt.

en timmes motion, lite sol och en portion stekt strömming med massa grönsaker var allt som behövdes. i´m a new person.

men nu ska jag begrava näsan i tråkiga skolböcker en stund.
och dricka ett par koppar paradiste. funkar det med.


lotta + muffins = en bra kombination


vi upptäckte ett supermysigt fik inne i sturegallerian.
där kommer vi definitivt hamna igen. och min blåbärsmuffins var perfekt!


tack för idag sötnos.

nu ska jag sitta uppe och vaka ett tag, vill se big brother på play innan jag går och lägger mej. hade tänkt försöka låta bli att fastna vid det i år, men det lyckades förstås inte. dokusåpor är mitt beroende.


vänner och mat


vi hade en mysig tjejkväll igår. började med köttbullar, hemlagat potatismos och brunsås (som vi fick göra om två gånger innan den blev ätbar.. haha) framför spårlöst, och sen den obligatoriska kladdisen till big brother. jag kommer aldrig tröttna på den. i ♥ frödinge.


mums! och sen sov jag som en prinsessa hela natten på en uppblåsbar madrass.

nu är jag trött efter en dag i skolan, men nu får det minsann vara slut på vilan.
jag var hemma varenda kväll hela förra veckan, så det mönstret måste brytas.
jag behöver träffa mina vänner och komma ut lite. glasögon eller inte.
så ikväll väntar en lottadejt. kompisprat och något gott att äta.
och bäst av allt - sovmorgon imorrn! wiiee.


RSS 2.0