pooldag


i dag har vi sovit länge, varit på välkomstmötet med apollo på vårt hotell (med söta reseledare!) och sedan legat vid poolen resten av dagen. eftersom säsongen precis har börjat komma igång här är det inte fullt med gäster på hotellet än, så det är lugnt och tyst vid poolen (och nästan inga barn alls, linnea likes). hur skönt som helst.





i går när vi var ute och åt här i närheten var vi i stort sett ensamma på restaurangen. även om maten var väldigt god kändes det lite öde, så i kväll ska vi ta en taxiresa in till rhodos stad och äta där i stället. förhoppningsvis är det lite mer liv och rörelse där än här. och har vi tur kanske vi hittar en bar där vi kan ta ett glas vin efteråt också.


hej rhodos!


och hej semester! vi överlevde flygresan hit, och jag var nästan inte rädd alls. min hemmaterapi måste ha hjälpt litegrann. så himla skönt.


hann med en snabb starbucksfika på arlanda innan vi åkte. lyx.

och sen kom vi fram till detta:



sol och värme! vi hittade en mysig liten strand precis nedanför hotellet, så där har vi legat och halvsovit hela eftermiddagen. jag trodde inte att det skulle vara sommarvärme här än, men det är det verkligen. i´m happy!

nu ska vi gå ut och äta och se vad som finns att göra här på vår lilla semesterort.


leaving home


det är inte alls för tidigt att vara uppe, och jag är inte ett dugg trött. verkligen inte.


nästan klar




efter världens stressigaste jobbdag och världens stressigaste packningskväll känner jag mig nästan färdig. bikinis och solglasögon är utvalda, min stora resväska är nästan full och flygfebern är ett faktum. allt som det ska inför en utlandssemester med andra ord.

nu ska jag göra ett sista försök med en "bota din flygrädsla-film" på nätet, och sen sova mina tre timmar innan det är dags att gå upp igen. varför sätter man in ett charterflyg klockan sju på morgonen undrar jag. den tiden kan ju verkligen inte passa någon.


suddiga bilder från en mysig middag




i går firade vi tildes 25-årsdag på mitt favoritställe - fondueboden. kändes som vanligt som att jag hade dött och kommit till mathimlen. jag älskar det stället!
sen följde jag med de andra vidare ut och tog ett glas vin innan jag gav upp kvällen.

nu: in till stan och köpa lite sista minuten-grejer inför resan. sen jobb hela dagen. 


friday i'm in love


gratisfika i skolan, snart slutfört projektarbete och i kväll fondueboden. hej helglyckokänsla!


kurs-dag


i dag har jag varit på utbildning med jobbet på scandic continental. vi har fått massa mat och fika och lärt oss om kundbemötande och olika personlighetstyper. min personlighetstyp är gul, men jag antar att det inte säger er så mycket? =)


kaffe och tusen sorters efterrätter. tyvärr såg det godare ut än vad det var, och jag kunde inte låta bli att sakna mitt älskade matmakarna lite grann...


råkade givetvis spilla kaffe över mina papper det första jag gjorde. det slår liksom aldrig fel.

nu ska jag ge upp den här onsdagen och gå och lägga mig. ovanligt tidigt för att vara jag, men jag har varit så himla trött och hängig hela kvällen och är inte alls på humör. jag hoppas verkligen inte att jag håller på att bli sjuk, för det är det sista jag har tid för nu.


en bra dag innehåller detta:


förmiddag:



fotografering. bland annat med denna rosa peruk. hade jättekul!
och som en bonusöverraskning visade det sig att fotografen jobbade som pilot till vardags. bästa tänkbara, så jag utnyttjade förstås tillfället att få lite gratis flygterapi eftersom jag snart ska ut och fara. känner mig faktiskt lite, lite lugnare nu. det är så skönt att lyssna på någon som låter säker på sin sak.

eftermiddag:



skolmys och fika med min projektgrupp. det här underbara kaffet och morotskakan är nog den största lyckan i mitt liv just nu. förstår inte hur jag någonsin ska kunna leva utan det.

nu ska jag börja rota i garderoben efter sommarkläder och skriva en packningslista inför resan. vi åker om fem små dagar. yey!


pancakes


pannkakorna blev hur goda som helst. mysig kväll. och efteråt fick jag skjuts hem ända fram till dörren av snälla s och j. världens lyx för mig som aldrig annars åker bil att få slippa t-banan någon gång.




nu ska jag gå och lägga mig och fösöka få lite beautysleep, för i morgon ska jag spendera min förmiddag framför kameran. ska bli så kul!


shop shop shop


jag skippade mitt inplanerade träningspass och har i stället spenderat eftermiddagen inne på h&m. kom ut med en liten kasse med sommarkläder i handen, och nu är jag ännu mer ressugen än innan. jag vill till rhodos nu direkt!


nytt och somrigt!

men i stället för rhodos får jag bromma i kväll, och det är inte fy skam det heller. jag ska träffa en efterlängtad liten waccis och få äta lchf-pannkakor. kan ju inte bli annat än bra.


slut på helgen


har haft en skön söndagkväll hemma hos magdis med massa indisk hämtmat, chips och en snyggdos av chuck bass. en timmes gossip girl i veckan är alldeles för lite. jag vill ha mer!

passade också på att mysa lite med katten pixel, magdis nya inneboende. så söt!



nu är helgen slut, men det gör mig ingenting. jag har längat efter skolans kaffe ända sedan i fredags, knäpp som jag är.


gissa om jag längtar




om en vecka har vi landat och får förhoppningsvis gå barfota längs stranden och äta massa grekisk mat. i can´t wait.


middag och förfest


middagen i går var jättemysig. vi var på en italiensk restaurang, och maten var hur god som helst.




efteråt laddade jag om och hade en liten snabbförfest hemma hos mig med bella och tilde. sen vände jag dock i dörren till berns och gick hem och sov i stället. jag kanske har blivit för gammal för att festa två dagar i rad. kanske åtminstone när man går så all in första dagen som jag gjorde i fredags...


partygirls!

jag är väldigt nöjd med min helg hittills. i dag ska jag njuta av min lediga söndag och äta långfrukost, plugga en liten snabbis och sen åka hem till magdis för gossip girl och kattmys.


kan man gifta sig med sin säng?


kan man gifta sig med sin säng? i så fall vill jag göra det nu, för jag är kär.

godnatt.


ledig lördag!





efter en mysig fika på xoco med m och b har jag vaknat till liv lite. skönt! hann också med en sväng förbi gallerian för att krama lite på söta kollegor. det är så lyxigt för mig att få vara ledig en lördag och kunna gå runt och kolla i butiker och ta en fika på stan. det händer ju så sällan.

nu ska jag åka till söder och äta middag med mamma och pappa som är på dagsutflykt här i stan. mys!


jag hade kul i går





nästan lite för kul tror jag. anna och jag hamnade på soap efter lite drinkar och vin, och så här i efterhand önskar jag att någon hade satt en tejpbit för min mun innan jag gick ut. tänk att lite alkohol kan få en att bli så pinsam...

sms:ade magdis och berättade om min fylleångest när jag vaknade i morse, och fick svaret "äsch då, du gör avtryck efter dig bara =)" det lät så gulligt. så ska jag alltid tänka när jag har gjort bort mig i fortsättningen.


smidigt


förfest hos sin granne måste vara det smidigaste som finns. mysstövlar på, boxen under armen och bara åka en våning upp med hissen.

ses i vimlet!


härlig fredag!


trots världens tristaste aprilväder har jag haft en bra fredag för mig själv. sovmorgon, ett sjukt spännande avsnitt av revenge och godis till frukost, en färdig skoluppgift (i alla fall nästan) och nytt rekord på löpbandet. inte för att det sista är så mycket att skryta med än så länge, men jag kommer inte ge upp. snart ska jag klara en mil på en timme.

nu sitter jag och njuter av dagens första (och väldigt efterlängtade) kopp kaffe. snart ska jag hoppa in i duschen och fixa mig för kvällen. vinkväll och grannskvaller med anna en våning upp står på schemat, så det kommer bli en bra kväll.


och himlen därtill


i dag har jag hunnit med att vara i skolan ett par timmar, sova bort halva eftermiddagen och dricka ett glas rosé uppe i skrapan. baren ligger på 26:e våningen, så det är världens vackraste utsikt över hela stockholm. jag blir lika lycklig varje gång jag kommer upp dit. nu blev inte just den här kvällen riktigt så bra som jag hade hoppats, men jag fick ju i alla fall njuta av utsikten.


inte helt nöjd tjej på och himlen därtill.

känner jag inte igen det här - den här tröjan och en kväll som inte blir som planerat? det måste vara min oturströja. när jag tänker efter har jag nog inte haft roligt en enda gång när jag haft den på mig. kanske dags att skänka bort.



nu: godis och tv. sen ska jag somna med ett leende på läpparna, för nu har jag tre lediga dagar framför mig med bara massa roligt inplanerat. yey!


fina kungsholmen






det blev en rätt långsam powerwalk, eftersom vi hade världens träningsvärk från i går båda två. men lite natur och frisk luft är ju i alla fall bättre än att bara sitta hemma i soffan. vilket jag i och för sig ska göra nu. resten av kvällen. jag, några bra serier och kaffe och choklad. bästa vardagslyxet som finns.


mitt i prick



stjärnorna vet vad de talar om. exakt så här har jag känt i dag.

ändå har jag och bella lyckats få rätt mycket gjort i skolan. vi har både hunnit med att komma en bit på projektet och titta på chuck bass-klipp på youtube. bra kombination.

nu ska jag hem till maja och äta mat, och sen gå en lång powerwalk över alla broar. träningsvecka it is!


träning, tomater och plugg


hårt träningspass jag sa, hårt träningspass jag fick.
jag tycker mig redan känna av träningsvärken, så det ska bli väldigt spännande att se om jag ens kan ta mig upp ur sängen i morgon.



nu har jag avslutat kvällen med gurka och tomat, och massa tråkigt skoljobb. egentligen skulle uppgiften jag håller på med nu varit inlämnad för flera veckor sedan, men heter man linnea sitter man inte och sliter i sista minuten, utan hellre tre veckor efter deadline. i bland är jag nog lite för lugn för mitt eget bästa.

nu: sova. finally! jag har längtat efter min säng ända sedan jag gick upp i morse.


morotskakemissbrukare




jag trivs så bra i min projektgrupp. morotskaka och kaffe prioriteras före allt annat. slurp!

nu ska jag möta upp maja på gymmet och träna bort morotskakan. tolv dagar kvar till rhodos, så nu kanske det kan vara dags att komma i form. now or never.


bästa investeringen


mitt påskris är nog årets bästa investering. 29 kronor och jag blir lycklig varje gång jag kommer innanför dörren. väldigt värt. det ska nog alltid få vara påsk hemma hos mig i fortsättningen.




trip to the sun


åh, har ju glömt att berätta det viktigaste från i helgen. maja och jag har äntligen bokat vår vårresa, och det blev en tripp till rhodos. vi åker om bara två små veckor. underbart!

sol och värme (förhoppningsvis...), sovmorgnar och grekisk mat är precis vad jag behöver nu känner jag. jag längtar. till allt utom flygresan då, förstås.



i kväll har jag yogat, ätit min favoritomelett och dansat runt lite till madonna här hemma. det är bara måndag och jag längtar redan ihjäl mig efter helg och party igen. vad ska det bli av mig?


m som i mys




k som i kladdkaka.
l som i lycka.

i bland är ätbara saker den största glädjen i livet. låter kanske lite sorgligt, men nää.. ändå inte. jag och frödinges är lyckliga ihop.


home sweet lovely home


äntligen hemma! har jobbat sju timmar, men det har känts som sju dygn. söndagar är verkligen sega. har trots det haft en riktigt bra jobbdag med hjälp av mycket kaffe, roliga kollegor och en ny solglasögonflirt.

solisarna och jag har spanat på varandra hela dagen, och det verkligen kliar i fingrarna efter att få köpa dem. jag borde inte, men jag vill. återstår att se om den goda eller den onda sidan vinner till slut.


snyggingarna från marc by marc jacobs (oväntat va?)

nu ska jag stanna i soffan resten av kvällen. jag ska se det senaste avsnittet av revenge, dricka te och äta frödinges med vaniljglass och riven choklad. söndagkvällslycka när den är som bäst.


nöjd


hade en jättebra kväll i går! rolig fest med massa trevliga människor, goda snittar och himmelska cupcakes. skippade dock utgången efteråt och gick hem och sov i stället, men jag var väldigt nöjd ändå.


jag, bella bus och massa cupcakes. heaven!


på väg


lite senare än planerat, som vanligt, men nu är jag på väg mot 25-årsfest. ska bli så kul!


sw/lb-kväll


hemmafredagskväll hos mig med waccis på besök. vi har:


ätit god och nyttig fredagsmiddag och druckit ett par glas rosé.


testat lchf-glass. betyg: underkänd. men bären var goda!


färgat varandras fransar.

nu är jag redo för helg. två jobbpass och en 25-årsfest är inbokad. ni kan ju gissa vilket av det jag ser fram emot mest.


dagens skola


såg ut så här:



matmakarna på skolan har inte bara världens bästa kaffe, utan också världens godaste och saftigaste morotskaka (jag kommer nog bli tvungen att åka ut till södertörn lite då och då även när jag har pluggat klart..). efter en långlunch/fika med tilde kände jag att skolstressen la sig lite också. nu har vi gjort upp en plan, och det ska nog inte bli några problem att hinna trots allt.

i kväll har lotta och jag haft hemmamys med mat, rosévin och glass. så skönt att vi bor nära varandra nu, så att vi kan ses hemma och inte alltid behöver gå ut och äta när vi ska träffas.

nu ska jag mysa ner mig i soffan med lite tv och kanske ett halvt glas vin till innan det är sovdags. i morgon börjar jag tidigt och ska vara i skolan länge, så det är väl ett plus om jag åtminstone är halvpigg då.


stressdag och lyckodag


jag är en stressad människa just nu. helt plötsligt har jag fått tusen skolgrejer jag måste hinna klart med väldigt snart, samtidigt som jag är uppbokad med olika saker varje kväll den här veckan. och jobbar både lördag och söndag. jag blir aldrig uppstressad i vanliga fall, men nu slog det ner som en liten blixt.

hur ska jag hinna? hur gör alla andra?

men trots stress har jag haft en bra kväll. jag har hunnit med ett skönt yogapass, och efter det fick jag två underbara besked alldeles efter varandra. det ena att jag fick byta bort ett jobbpass, så nu är det fritt fram för mig och maja att boka in en resa. yey!


slut som människa


kände att det var dags att träna bort påskgodiset när jag kom hem från skolan i dag, så jag tog med mig maja till gymmet. var lite optimistisk och tänkte att jag skulle klara att springa en mil på en timme. det gick sådär -  jag klarade sju kilometer. och helt förstörd blev jag också.

jaja. nu har jag en anledning till att fortsätta träna i alla fall.


hemmakväll


när man väl fått sin dos av festande en helg finns det inget skönare än en hemmamyskväll. maja och jag gjorde en varsin hälsotallrik och himmelsk creme brulee, och har bara suttit i soffan och sett på tv hela kvällen.





nu ska jag se ett vänner-avsnitt innan jag kryper upp i min säng. i morgon är det skola igen, och jag ser faktiskt fram emot det. dels för att jag ska få dricka mitt favoritkaffe och träffa mina klassvänner förstås, men också för att vi håller på med en rolig delkurs just nu. jag känner mig verkligen peppad. på riktigt.


piggar upp mig


extra helgdagar är det bästa om finns. i dag försöker jag göra mig redo för veckan och rensa ur alla vinrester ur kroppen. jag har ätit en nyttig omelett och druckit massa koppar rött te, och nu ska jag städa, diska och gå ut på en liten snabbpromenad.

med den här låten i öronen - min nya favorit-madonnalåt. jag lyssnade på den nästan hela dagen i går, och i dag har jag haft den på repeat ända sedan jag vaknade. så bra!




perfekt avslut på helgen


magdis och jag hade en jättebra soapkväll i går. kändes precis som förr i tiden när vi var stammisar där och hade lika roligt varje gång.

vi började så här:


rosévin och bra musik hemma hos magdis.

och slutade så här:


en bra kväll avslutas alltid med lite nattmat. om den sen är god eller ej är inte lika viktigt...

där emellan hann vi med ett snabbt besök på lokal innan vi gick vidare till soap, där vi fick dansa till massa bra låtar och dricka mojitos och tequilashots. och skratta massor. precis vad jag behövde. i dag är jag inte ens lite bakis, och det tackar jag resorb för. bästa uppfinningen.


great minds think alike.

träffade en tjej med matchande naglar inne på seven eleven. vi konstaterade att great minds think alike och kände att vi var tvungna att föreviga våra händer på bild. (ja, den vita handen är min. fortsätter det så här kan jag nog snart få en solresa utskriven på recept.)


partytime


partygirls!


hemma!


åh vad skönt det var att vrida om nyckeln och öppna dörren till min lägenhet. nu stannar jag nog i stockholm ett tag. men djur och familj saknar jag såklart redan lite grann.


nöjd maja med en inte lika nöjd esmeralda...


lilla soldyrkaren hoppade upp i soffan och snodde åt sig bästa platsen. underbara hund.

nu ska jag snabbsminka mig, hoppa i en klänning, ta fram rosévinet igen och sätta mig på bussen ut till lilla essingen för en liten förfest hos magdis. man kanske kan tycka att det hade räckt med två festkvällar på rad, men eftersom jag alltid är den som tjatar om att gå ut känner jag att jag måste utnyttja partytillfällena när de kommer.

så nu hoppas jag på tredje gången gillt, att det här blir den roligaste kvällen denna helg.


lyckopirr


nu har jag lämnat nyköping och sitter på tåget hem igen. jag är jättenöjd med helgen (även om majas och min utekväll igår nog toppar listan över tråkigaste partykvällen någonsin), och glad att jag hunnit med att träffa både vänner, familj och släkt på den här korta tiden.

men nu är det en lycklig linnea som är på hemväg. jag längtar efter min lägenhet och jag längtar efter stockholm. nu är det fem år sedan jag flyttade, men jag känner ändå ett litet lyckorus varje gång tåget rullar in på centralen. jag älskar min stad.


påskafton so far


vi har haft en mysig påskmiddag med farfar på besök. det är så skönt med en ledig helg, det enda jag behövt göra i dag är att äta och måla naglarna.








nu: kvällsfix, lite mer mat och lite vin. yey!


det bästa med påsken


är att man kan starta dagen med en bit gul prinsesstårta. me like a lot.



i går hann jag med att fika hemma hos mormor och morfar, och sen ha lite vinkväll med emma (som jag inte hade sett på alldeles för länge) och hennes vänner. mys. gick dock aldrig ut, men det får jag ta igen i kväll då maja och jag ska ut och göra nyköping osäkert. både fantan och rosén står i kylen och väntar på att drickas upp, så det ska nog bli en bra kväll.

men först kommer en liten farfar hit på påskmiddag, så nu ska jag fixa hår och lägga på lite smink så jag åtmistone ser någorlunda representabel ut.


inmosad i påskbuss


jag har packat in mig i en proppfull påskbuss, och sitter och tittar ut på snövädret. det var ju vår i går?

nu ser jag fram emot en mysig men stressig helg i nyköping. ska hinna träffa både familj, släkt och vänner på bara två dygn. men det kommer bli bra.


i´m the best


i dag är jag blixten, effektiv som aldrig förr. har fått tusen saker gjorda och är inte ens trött.

jag har varit i skolan och lärt mig göra animeringar i flash, gått en långrunda på stan och provat väskor i tusen olika affärer (jag kommer aldrig kunna bestämma mig, så fort jag tror att jag har fastnat för en modell hittar jag en annan som jag gillar bättre), städat, lagat mat, tränat ett långpass på gymmet och nu har jag tvättstugan.

så gissa om jag kommer sova gott i natt. men innan dess ska jag hänga tvätt och se veckans avsnitt av revenge nerkrupen i soffan med en god kopp kvällskaffe (och några chokladbitar. kunde inte hålla mig i dag heller. men det är ju ändå skärtorsdag...).


alla utom jag


tog ett tag innan jag förstod varför jag var så ensam på pendeltåget. det är ju skärtorsdag i dag och folk är lediga. utom jag då som är på g till skolan i vanlig ordning. vad hände med påsklov?


yoga-girl


tog en paus från alla måsten och gick iväg på ett yogapass förut. precis vad jag behövde. andas djupt och bara fokusera på övningarna och mig själv ett tag, och tränga bort alla stresstankar jag har i huvudet just nu.

dagens bra: mina vänner. ni är verkligen de bästa som finns!

dagens dåliga: att jag alltid, alltid, alltid träffar någon av mina snyggrannar i hissen när jag antingen 1) är på väg ner till tvättstugan med fula, omatchande och urtvättade myskläder och en knut på huvudet, eller 2) när jag kommer hem efter ett träningspass, svettig och utan en gnutta smink i ansiktet. det slår verkligen aldrig fel. varför?


ensamdag


idag har jag egendag och försöker vara ordentlig och få viktiga saker gjorda. än så länge går det ganska bra. har kommit rätt långt med skoluppgiften jag ligger efter med, städat lite och fixat några ärenden.

det är ju inte så uppmuntrande att vara ensam en hel dag från morgon till kväll, men i bland behövs det för att komma ikapp med alla tråkiga måsten.


lyxfrukost.

startade dagen med en stor frukost framför lyckan i la. så pinsamt program, men kan ändå inte låta bli att titta.


bokterapi.

gick en lång powerwalk här på kungsholmen och hämtade boken jag reserverat på biblioteket - sluta älta och grubbla. hoppas den kan hjälpa litegrann, skulle vara så skönt om jag kunde slippa oroa mig jämt och vara rädd för precis allt. speciellt nu när det snart är dags att boka in en flygresa. usch, ryser av bara tanken...


eftermiddagskaffelyx.

kom på när jag hade betalt för pralinerna att jag fortfarande har nyttigvecka, men då var det ju redan försent... så jag fick offra mig och äta dem ändå. jobbigt läge.


pizzakväll


jag var på dåligt humör när jag kom hem från skolan förut, trots att jag tillät mig själv att stanna till på stan och klämma lite på min marc by marc jacobs-förälskelse och unna mig en fin vårtröja från bik bok på vägen.

och när inte ens shopping gör en glad får man ta till superknepet - en bra vän och en god pizza. och en kopp te och massa kompisprat framför ett avsnitt desperate housewives. den medicinen gav effekt direkt, så nu är jag glad igen. bra!


världens godaste pizza, och dessutom lchf. måste ju åtminstone testa den nya mattrenden.


powerwalk


har sovmorgon till ett i dag, så har hunnit med att sova länge, gå en snabb powerwalk i solen och dricka en stor kopp te. kan inte alla morgnar få vara så här? jobba mellan 13 och 17 måndag till fredag hade passat mig utmärkt.


iskallt men soligt, så solisarna fick åka på. hej vårkänsla!


soon to be blondin


i dag har jag varit duktig och varit i skolan hela dagen, tränat på kvällen och dessutom inte ätit något enda litet onyttigt (vilket verkligen inte hör till vanligheterna). så nu ger jag mig själv en guldstjärna och en stor klapp på axeln. jag ska ha hälsovecka från och med i dag, och jag känner mig verkligen peppad. jag ska klara det. och med vecka menar jag till och med fredag, för sen är det ju faktiskt påsk och då blir det nog lite svårt att vara nyttig.

nu väntar jag på att min toning i håret ska verka klart så att jag får se ut som en natural blonde igen.



egentligen hade jag tänkt unna mig att färga håret på salong den här gången för att få färgen helt jämn, men eftersom jag just nu befinner mig i ekonomisk kris får jag tjänstgöra som min egen frisör. funkar ju det med.


en perfekt söndag


innehåller allt det här:



hundmys och god lunch hemma hos lillasyster...


en chokladbiskvi-krok och en kanna grönt te på nk´s konditori...



.. och en massa väskprovande.

när jag går in i min väsk-drömvärld stänger jag av omgivningen helt, och kan stå och spegla mig med alla olika väskor hur länge som helst. jag drömde mig bort bland marc by marc jacobs, michael kors och longchamp inne på nk, och så hittade jag det här lite billigare alternativet på vero moda. kanske får det bli en sån.

väldigt bra söndag hittills. och det bästa av allt - den är inte slut än. nu ska jag ta med mig hämtmat och sen bänka mig i soffan hemma hos magdis. ikväll är det säsongens första gossip girl, äntligen! vet inte vad jag längtar efter mest - magdis, mat eller gossip girl. eller jo, det vet jag. chuck bass förstås. en timmes tv-dejt med honom slår nog det mesta!


lördagskväll


efter en dag på jobbet, 29-årsfest på söder och en blixtvisit på ett uteställe inte helt i min smak slutade min kväll så här i går:


maccismat i väntan på t-banan innan klockan ens hunnit bli två.

jag var inte direkt helnöjd, och den som fick ut för mitt humör var en kille som gjorde ksskss-ljud åt mig på perrongen. det är det värsta jag vet, så jag tvärstannade, skällde ut honom och fick honom både att ångra sig och att be om ursäkt.

efter det blev jag faktiskt på bättre humör. stå upp för sig själv och säga ifrån = bästa känslan.


RSS 2.0