mat.


efter en lång skoldag med både filmande och redigering var jag så hungrig att magen höll på att vända sig ut och in.

så jag mötte upp mina vänner på caliente och beställde in massa mat som tog slut på typ två sekunder. det var så varmt ute att vi kunde sitta på uteserveringen. under värmelampor visserligen, men ändå. troligtvis sista gången man kunde äta utomhus i år.

sen gick jag hem och åt ännu mer. vissa dagar kan man bara inte få nog.

 

mot fängelset




kanske borde jag leta efter kärleken på ett fängelse istället för på krogen. fångarna och jag verkar ha exakt samma intresse, och det är ju en bra start.


spending even more money


hittade mina dröm-höstskor inne på scorett ikväll. jag slog till. i love them.
men nu får jag inte shoppa något mer den här månaden. bara mat. och det ska jag absolut hålla.



nu kan jag inte slita mig från skorna utan klampar omkring med klackar här inne i lägenheten. kan man få sova med skorna på?


linnea som reporter


här är inslaget jag och min klasskompis tottie satt och slet med så länge i skolan igår.




verkligen i klass med nyheterna och aktuellt, eller hur? =)


spending all your money honey


idag är en underbar dag. skola mellan tio och tolv, sen en helt ledig dag med bara roliga saker inplanerade. ibland är det faktiskt ganska bra att vara jag.

och så har jag hittat två nya hösttröjor. nu tycker jag det kan få bli lite kallare ute så jag kan börja använda dem direkt.

nu: iväg på äventyr!


en inslagen zebra



i present till mig själv. världens mjukaste mysfilt som maja tyckte att jag borde unna mig, och jag var inte så svårövertalad. den kommer passa alldeles utmärkt här hemma när jag är klar med min nya homestyling. när jag flyttade in här för två år sedan lovade jag mig själv att hålla en vuxen och mogen inredningsstil med nästan bara svart och vitt, för jag tycker det är så himla fint hemma hos andra. jag lyckades hålla det i ungefär en vecka. jag är nog inte så svartvit av mig egentligen. så den här gången tänker jag bara välja precis det som faller mig in, och just nu är min inspiration ceriserosa, leopardmönstrat och fuskpäls. med andra ord kommer det bli en härlig blandning här hemma.

nu ska jag och zebran mysa lite framför idolreprisen på play.


yoga


fy vad jag är trött idag. har suttit i skolan och redigerat vårt treminuters-filmklipp i åtta (!!) timmar. helt sjukt att det kan ta så lång tid. nu känner jag igen att jag absolut inte vill jobba med tv. men det blev nog helt okej till slut. ska iallafall bli väldigt kul att se alla andras inslag när vi ska gå igenom dem imorrn.

nu ska jag springa iväg på yogapass, och efter det ska jag köpa hem godis och gå hem och lägga mig i soffan resten av kvällen. och jag tänker inte röra mig ur fläcken.


en mycket bättre dag


vi har filmat klart och allt gick smidigt och bra. så skönt, i´m happy. nu börjar jag minnas varför jag ville bli journalist. det är hur kul som helst att få intervjua människor man inte känner.

hann med en fika och lite kändisspaning inne på mocco också. inte för att det var någon kändis där, men det kunde ha varit.

nu ska jag fortsätta mitt städprojekt här hemma. men bara fram till klockan blir sju, för då börjar saras och min tisdagsmyskväll ute i bromma.


i´m into you




jag har spenderat morgonen med att dricka mitt nya älsklingste english breakfast och lyssna på jlo på repeat. bra start på dagen. nu ska jag åka iväg till östermalm och filma lite med en klasskompis. wish us luck!


nu:





kvällens idolavsnitt på play och min favoritglass.
eftersom den här dagen har varit lite grå kan den ju åtminstone få sluta på allra bästa sätt.

puss och godnatt.


ingen underbar dag


inte alls.
all energi från igår har bara runnit av mig och jag har inte lust med någonting. inte äta, inte städa, inte gå i skolan. jag vill bara krypa ner under mitt leopardtäcke och sova fram till april. det borde uppfinnas en tablett som gör att man kan gå i ide och inte vakna förrän om ett halvår.

nu på kvällen har iallafall maja och jag varit fitnessystrar och tränat funktionell styrka på vårt nya gym. på onsdag är det yoga. precis vad min kropp behöver efter förra veckans ibizadiet bestående av pommes, pizza, chips, läsk och alkohol. just av den anledningen kändes det faktiskt rätt skönt att åka hem i fredags.


linnea tv-team


tydligen fick jag inte tillräckligt av att släpa hem tunga grejer igår, så vi kör vidare i samma spår idag igen. veckans nya accessoarer ser ut så här. very hot. 


väskan innehåller filmkamera och stativ, för jag har nämligen kastats direkt från stranden på ibiza till en tv-vecka i skolan. nu ska jag försöka hitta en spännande nyhet som vi kan göra ett inslag om imorrn, och lära känna kameran lite. men bara efter att ha behövt bära hem utrustningen från skolan känner jag att tv nog är det sista jag vill jobba med i framtiden. möjligtvis om jag får stå framför kameran och absolut inte behöver bära på något. men bara då.


städkaos


jag fick ett ryck och började riva ut lite väl mycket saker på en gång. nu börjar det som inte är riktigt lika kul. rensa och sortera.


härlig syn... men om någon vecka när jag har rensat ut och organiserat om mitt lilla hem kommer säkert hela mitt liv kännas mycket bättre. jag tror faktiskt att man mår bättre på riktigt om man slipper leva i ett kaos.

en liten del av min lägenhet är iallafall ovanligt fin.

mina nya förvaringskorgar under sängen. alldeles perfekta.


bra kvinna reder sig själv


det är inte jättesmidigt att shoppa stora inredningsprylar när man är ensam och utan bil och körkort. det här tornet av kassar har jag precis släpat hem på en överfull t-bana.


jag fick utstå ganska många suckar och sura blickar för att jag tog för stor plats, men det gick ändå bra. i´m home and ready to start my inredningsprojekt. idag har jag spanat runt inne på åhléns och h&m home, så nu ska jag fundera lite mer på exakt hur jag vill ha det innan jag handlar vidare. men jag är väldigt inspirerad, och jag känner på mig att det kommer bli så bra så bra så bra.


sovsöndag


åh vad jag behövde ta igen förlorad sömn. jag har sovit och sovit och sovit. nu har jag vaknat upp till universums stökigaste lägenhet. har gått runt och plockat ett par timmar, men det hände liksom inget. det ser fortfarande ut som att en bomb slagit ner. jag måste verkligen pimpa upp min lägenhet lite om jag ska kunna trivas här i minst två år till. så nu flyr jag härifrån ett tag. mot city med siktet på inredningsprylar.


singelte till singeltjej


titta vad jag fick i present idag!


en one cup kettle, vattenkokare till ett singelhushåll. som gjord för mitt minikök. dessutom i världens vackraste färg cerise, så den tar absolut hem priset som den finaste vattenkokaren mina ögon någonsin skådat.

och gissa från vem?

bästa waccis förstås.
"du har ju ingen pojkvän som ger dig presenter, så då får jag sköta den biten istället" sa hon och räckte över ett stort silvrigt paket till mig när jag kom in på jobbet imorse. det är lätt hänt att man blir lite bortskämd när man har en så generös vän.
nu ska jag och vattenkokaren umgås och dricka lite te ihop. åh vilket superteam vi kommer vara hela hösten och vintern.


hej härliga höst




när jag klev ur taxin här hemma igår kände jag direkt att det sista lilla spåret av sommar var som bortblåst. jag gillar egentligen hösten, men tyvärr har den även tagit sig in i min lilla lägenhet. som jag nämnt förut är mitt hus litegrann som ett vindskydd. den temperaturen det är utomhus får man också leva med inne. när jag åkte hemifrån i måndags var det 24 grader här, men nu när jag kom hem hade temperaturen halkat ner till kalla 21. och det värsta är att jag är rätt säker på att det kommer fortsätta precis i samma spår den närmsta tiden. tack gud (och mamma) för min onepiece med luddig insida.

nu ska jag försöka piggna till så jag orkar serva glasögonkunder hela dagen. natten till igår hann jag bara sova två och en halv timme, och inatt har jag vaknat av flygplansmardrömmar flera gånger. jag gissar att den här dagen kommer stavas kaffe.


efter fem härliga dagars semester och två ...

img_4451 (MMS)

efter fem härliga dagars semester och två ångestflygresor utblandade med ganska mycket rödvin, har jag satt mina smått darrande ben på svensk mark igen. jag är lättad över att vi klarat oss levande, men chockad över kylan. burr! nu väntar en timmes bussresa och sen taxi hem innan jag äntligen får sova. imorrn står en jobblördag på schemat. back to reality innan jag ens hunnit säga stockholm.


prinsesstårta och film


jag är färdigpackad. skönt!

nu ska jag krypa upp i soffan och hyra en film. och eftersom jag har lite dödsångest inför imorrn har jag unnat mig det bästa som finns - prinsesstårta. nu låter det lite som att det är min sista måltid, men riktigt så illa hoppas jag förstås inte att det är.


dan före dan


imorrn är det flygdags, så idag är jag mest på dåligt humör. det är så tråkigt med flygrädsla. det förstör liksom lite av resan. dagen innan man ska åka när man egentligen borde vara förväntansfull och världens gladaste, är man bara sur och vill helst inte prata med någon.

hittade en liten film som skulle lugna oroliga flygnerver på youtube förut. har sett den två gånger nu, kanske kan det hjälpa litegrann. det visar sig imorrn.

nu ska jag prova partyklänningar, packa klart och försöka tänka positivt resten av kvällen.



www.tonybanh.se


biolördag


det hör absolut inte till det vanliga att jag är ledig en hel helg så här. härligt förstås, men jag börjar verkligen undra vad alla som jobbar kontorstider egentligen gör varje lördag och söndag. en ledig helg är hur mycket tid som helst. det känns nästan som att livet stannar upp och står helt stilla.

idag har jag varit på stan med maja. vi har fikat och växlat pengar inför resan, och jag shoppade världens mysigaste halsduk som jag ska ha på mig varje dag när det är kallt. utomhus och inomhus.

sen kom jag hem och skulle ha ensam linnea-lördagkväll. verkligen uppmuntrande. men som tur var blev jag räddad i sista stund av magdis. hon hämtade upp mig i sin snygga hyrbil, och så åkte vi till heron city och såg brides maids. så det blev en bra lördagkväll trots att det såg lite mörkt ut från början. 


godnatt från mig och en väldigt varm halsduk.


middagsmys


gissa om jag var i sjunde himlen igår med allt det här goda. slurp!




tack snälla b som hade fixat allt så fint!

igår hände också något annat roligt. jag träffade på en ny snygg granne i hissen, och han bodde till och med på min våning. nu finns det minst två snyggingar i mitt hus, så kanske är det så att drömprinsen finns närmre än jag tror. jag måste nog börja åka hiss lite oftare.


bikiniväder, not so much..


det var inte ett dugg skönt att vara ute och gå. kallt och blåsigt, så jag var helt blåfrusen när jag äntligen kom hem. nu ska jag duscha i kokhett vatten och sen cykla iväg till min frisör för lite hårfix.

och ikväll är jag bortbjuden på middag! lyx.


ledig fredag




igår hade jag en liten vinkväll här hemma med tilde och matilda. egentligen skulle vi gått ut också, men som vanligt när man sitter hemma och och pratar rinner tiden bara iväg, och sen blev det lite för sent för det. mysigt hade vi iallafall.



imorse vaknade jag av att det här underbara vädret sken in genom fönstret. lovely! det känns som att det är sommar igen, och jag känner lite för att springa ut och lägga mig på en filt i gräset i bikini. men jag får nog hålla mig tills vi landar på ibiza. tre små dagar kvar!

nu ska jag snöra på mig träningsskor och gå ut på en lång powerwalk. jag behöver frisk luft och solljus. och motion.


mat mat mat


det var waccis som var min middagsgäst. vi har ätit lövbiff med bearnaissås och sallad och druckit te och ätit mariannechoklad. en bra onsdag.


så här snygg är hon på jobbet om dagarna.

imorrn ska jag upp extra extra tidigt och gå på massage. sen har jag bara en liten lektion och sen är jag, hör och häpna, ledig ända fram till nästa lördag. 8 dagars ledighet. underbart!!


människor jag inte gillar


är till exempel hantverkare som klampar in i min lägenhet utan att ens hälsa, och sen ställer sig på min vita nytvättade badrumsmatta med skitiga skor. hemska människa!

förutom det har jag haft en bra dag. det gick så bra att fota fröken wacander att jag inte behövde vara borta mer än ett par små timmar. resten av dagen har jag redigerat bilder, gått en solpromenad och myst i min onepiece som är min nya stora höstkärlek. jag ser fram emot massa myskvällar med hyrfilm och tända ljus ihop.



härlig promenad!


a piece of love ♥


bara lite lite för stor på längden...

nu ska jag förbereda mat tills min kvällsgäst kommer och ringer på dörren om lite drygt en timme.


godnatt


jag hade inte behövt oroa mig för bilderna. just mina hade inte kommit fram till vår lärare, så de visades inte upp överhuvudtaget. det var nog fotografguden som grep in och räddade mig. men ändå lite surt att sitta i skolan i tre timmar utan att få någon feedback alls.

men redan imorrn får jag chansen att ta fram kameran och göra om, göra bättre. vi ska dokumentera ett yrke i sju bilder, och waccis ska få bli min modell. det blir nog bra.

nu ska jag göra något ovanligt och gå och lägga mig tidigt.


linnea amatörfotograf


jag har haft en lång och härlig sovmorgon, och ska snart iväg till skolan på ett seminarie. vi ska gå igenom bilduppgiften vi gjorde igår, och jag har redan en känsla av att jag kommer skämmas en aning när det blir dags att visa upp mina bilder.

vi fick tre rubriker vi skulle ta ett passande foto till:

höstens nya träning



betala eller lägg ner



därför vill vi höra om förhållanden som går i kras



såg just att min klasskompis lagt upp sina bilder på sin blogg, och jag tyckte mig se en liten skillnad på kvalitét... fasen, vet inte om jag ska skylla på att jag saknar talang eller bra kamera. troligtvis är det en mix av båda...

nu ska jag fixa till mig lite innan jag springer ner i t-banan. ska jag göra bort mig kan jag ju åtminstone se lite representabel ut.


ett par månader senare..


jag köpte ju ny dator för ett par månader sen, men har inte lyckats installera mitt internet jag har här hemma utan istället surfat på min grannes långsamma nät. fram till idag, för nu har jag lyckats med det som verkade totalt omöjligt. äntligen! snabbare dator än så här har jag aldrig haft förut.

härligt att något börjat fungera hemma hos mig istället för slutat, som det annars brukar vara. nu är det bara tvn och skrivaren kvar. sen kommer jag leva i ett tekniskt högkvarter.


linnea fotograf


det är jag idag. vi har fotovecka i skolan och har fått i uppgift att ta tre bilder till imorrn. jag har tagit två, med maja som modell, och sitter fortfarande och funderar på hur jag ska göra med den sista.. väldigt tveksamt att jag kommer hinna med den, det är så svårt att vara kreativ ibland.

annars händer det inte så mycket hos mig. livet står rätt stilla just nu känner jag, det skulle nog behöva en liten krydda av något slag. en liten överraskning eller något spännande. frågan är bara var kryddan gömmer sig.

men jag får fundera mer imorrn, för nu är det sovtime. sovtime i min nya underbara leopardbädd. jag tänker sova som jag aldrig gjort förut.




lördagsmys


har vi haft. sara, jocke och jag.



vi har ätit god mat och ätit en himmelsk cheesecake gjord av sara. slurp slurp slurp.

now: sleep.
tomorrow: work.


uppryck


när livet är lite grått är det åtminstone tur att min nya pojkvän älskar mig.



sen jag laddade hem en app (som kanske inte är menad för 27-åringar) är detta en vanlig syn på min telefon. sen såg jag att alla händelser i spelet har sparats som bilder i mitt fotoalbum. nu känns det som att det verkligen är jag på riktigt.






ja, jag vet att jag borde radera appen innan jag får en töntstämpel för livet. men nu när man börjat komma några nivåer upp är det svårt att sluta..

nu gör jag iallafall ett litet uppryck. jag har bjudit hem maja på räkor och vitt vin. fredagsmys, precis som det ska vara på fredagar.


liten på jorden, liten i orden


jag har varit på riktigt dåligt humör i två dagar nu. jag är så arg, och jag kan bara inte släppa det. jag har inte kunnat koncentrera mig på att skriva, inte kunnat sova, och jag känner inte ens för att hitta på något kul i helgen. helst vill jag bara sitta här alldeles ensam och vara arg.
och det är väldigt olikt mig. en helg utan en inplanerad fest existerar nästan inte i min värld.

jag tål verkligen inte orättvisor. jag är allergisk.


kändisspaning på stan


titta förresten vem jag fick se när jag skulle köpa min väska igår. en äkta hollywoodfru.




det var lansering för maria montazamis nya läppstift på make up store, och eftersom hela åhlens stod och fotade med sina mobilkameror ville jag ju inte vara sämre jag. känns som att jag smittades av lite hollywoodglamour bara genom att vara på samma plats som hon. bra det.


linnea loves mexx


iallafall idag, för jag har hittat den vackraste vinterväskan mina ögon någonsin skådat. helt perfekt. jag vill använda den varje dag, now and forever.


love!

egentligen var den väl varken så liten eller så billig som jag tänkt, men när man hittar något man inte kan slita sig ifrån måste man få köpa det. jag får nog helt enkelt leva på havregrynsgröt en vecka till. men det är det värt. och så hittade jag en mysig vintermössa också. precis så här kommer jag se ut varje dag det närmsta halvåret:


plus ytterkläder då. men ni förstår.

som ni ser är det dags för en städdag här hemma. trots att jag varit hemma nästan hela veckan har jag inte lyft ett finger för att hålla ordning här. men imorrn är det dags. jag ska ha storstädning och dammsuga, skura golv, damma, tvätta, sortera alla papper, rensa ur garderoben, tvätta fönstrena.. ok, just tvätta fönstrena får vi se, men allt annat. och det ska bli så skönt!


miss lonely


efter den här veckan börjar det kännas som att jag gått i ide igen och helt tappat allt socialt liv. skola är lika med ensamhet. iallafall när det inte är någon skola, och man bara sitter hemma och skriver och låtsas plugga och vänder på dygnet. inte ett dugg bra.

dessutom är jag så shoppingsugen så det kryper i kroppen, men mitt bankkonto är så tomt så det ekar. ännu ett minus med studentlivet.

nu ska göra det bästa av situtionen. ta en promenad in till stan, gå en sväng förbi gallerian och krama på mina kollegor, och kanske unna mig något väldigt litet och väldigt billigt. något ska man väl ändå ha för att ha levt på havregrynsgröt i flera dagar?


det går sådär


under de här två dygnen har jag upptäckt att jag absolut inte, vad som än händer, kan jobba som frilansjournalist i framtiden. det skulle aldrig funka, för min disciplin är lika med noll. jag kan inte att koncentrera mig på att skriva när det finns så mycket annat att göra. jag måste vara sämst i världen på disciplin.
och så kommer jag bli tjock också, för så fort jag fastnar och inte kommer på något att skriva inbillar jag mig att jag är hungrig och tar en matpaus. bara idag har jag redan ätit tre gånger efter att jag kommit hem från skolan. ja, vi får se hur detta slutar. antingen hittar jag ett fast jobb, vad som helst, efter att jag pluggat klart. eller så kommer jag nog sitta här fattig och 20 kg plus när jag är trettio...




burr!


magdis och jag har varit och fikat, på en uteservering. i september. det kändes jätteskönt när vi satte oss, men nu efteråt känner jag att det nog var lite väl optimistiskt. jag är genomfrusen ända in i skelettet. men vi hade väldigt trevligt och magdis bjöd på kakor. haha, vänner är det bästa som finns.

nu ska jag värma upp mig med te medan jag väntar på att kvällens idol ska komma upp på play. jag är helt beroende och jag älskar den nya idoljuryn.


godmorgon linnea


and welcome to a new pluggday...



men idag har jag iallafall lagt undan böckerna, för nu ska det skrivas personporträtt. wish me luck!


lipgloss till miss lipgloss



jag har velat ha det här läppglanset hela sommaren men aldrig kommit mig för att köpa det. (kan bero på att maja redan äger ett likadant som jag fått låna lite då och då.. ganska ofta.) men nu är det mitt. and i love it. och det är nästan så jag inte kan motstå att smeta på lite nu innan jag går och lägger mig.


plugg plugg plugg


så här har jag sett ut nästan hela dagen:



jättekul. men jag kan iallafall glädja mig åt att boken är skriven så man förstår. förra terminen var böckerna så krångliga att det kändes som att det var grekiska jag läste, på riktigt. nu förstår jag iallafall vad boken handlar om. och det är ju ett plus.

nu har jag varit på mitt nya gym och tränat styrkepass. redan nu känner jag att det kommer bli svårt att komma upp ur sängen imorrn. men det är bra. jag behöver bygga upp mig lite och bli stabil och stadig på jorden, som min kära vän sa.

och kvällen får fortsätta i den duktiga andan. jag ska nämligen äta detta till kvällsmat:



(fast som gröt då, inte direkt ur påsen)

gott? nja.
nyttigt?
jaaa.


back to the island


men åh! jag har ju helt glömt att skriva om det absolut viktigaste som hänt i helgen. igår bokade jag och maja in en ny liten trip till vår favorit-ö. vi åker om tre små veckor och kommer vara borta mån - fre. helt underbart och dessutom billigt. jag längtar redan ihjäl mig!




snart kommer vi!


perfect sunday


jag älskar när man utnyttjar sina bakisdagar och verkligen gör något av dem. jag har fikat på en uteservering i solen och träffat waccis på vapiano. waccis är verkligen wacipedia på riktigt, klok som en bok och vis som en uggla. jag är så glad över att vi är vänner! 



den här helgen har jag ätit och druckit vin så det räcker för resten av året tror jag. därför är det väldigt passande att jag börjar ett hälsosamt liv nu. jag ska slänga chipsen som finns kvar från förfesten igår (chokladresterna åt jag upp imorse) och imorrn ska jag köpa ett tremånaders träningskort. det är verkligen dags, och det ska bli så himla skönt att rycka upp mig lite. jag behöver muskler och ny energi.


helg-update



igår efter jobbet hade jag en liten vin- och chokladkväll här hemma med waccis och maja.


och sen hamnade två av oss på berns. en bra kväll och jag gillar verkligen berns, även om det sved lite i min studentplånbok att först betala inträde och sen vin för 92 kr glaset. jaja. är det lördag så är det.

nu ska jag snabbduscha och fixa mig för fika gånger två. man kan ju aldrig fika för mycket när det både är söndag och dagen efter på samma gång.


friday night baby


jag har verkligen haft en riktig pluggdag. duktiga jag. till och med fredagkvällen har ägnats åt skola, och jag har varit och gjort en intervju till ett personporträtt jag ska ha skrivit klart till nästa vecka. det var en trevlig intervju och alldeles lagom fredagkväll. och så fick jag ett glas pommac också.

nu ska jag åka ner i tvättstugan och hämta upp mina nytvättade lakan som ligger i torktumlaren (och som jag förstås helt glömt bort fram tills nu) och sen försöka sova. men det kan bli svårt eftersom min granne vägg i vägg verkar ha en hel musikaffär i sin lilla minietta. jag hör trummor och nått som låter som en panflöjt. och så folk som sjunger i olika stämmor. gräsligt. om han eller hon absolut ska spela musik när jag ska upp och jobba dagen efter kan det ju åtminstone vara något bra?




pluggfredag


det är inte så skönt att vara ledig när man har massa saker man måste göra. massa plugg och annat halvtråkigt. ibland känns det som att hela ens liv är en repris, att man bara gör precis samma saker om och om igen. tvättar, lagar mat, diskar, går ut med sopor... jag önskar man bara kunde få göra allt det där en gång för alla, och sen var det klart. för resten av livet.

har iallafall hunnit med en liten upptäcktsfärd på kungsholmen. kombinerad promenad och shoppingrunda. jag brukar inte gå omkring så mycket här där jag bor i vanliga fall, men nu såg jag verkligen hur fint det är här. jag hittade bland annat ett solarium, en nagelsalong och massa mysiga små fik bara några minuters promenad hemifrån mig. och så hälsade jag på maja en stund och tittade på hennes nya shoppingfynd. jag blir så avundsjuk på alla mina vänner som jobbar heltid och kan handla nästan vad de vill. nu när jag har börjat plugga tycker jag alla andra borde göra det också.

och så har jag härmat lotta och köpt det finaste iphoneskalet jag sett. som en liten bok, och dessutom rosa. kunde ju inte blivit bättre.


nyköpt skatt/höstkärlek.


jobb och kakor


jag fick jobba två timmar nu på kvällen. fick dessutom kakor och lite kollegeprat på köpet så det blev två bra timmar. och alldeles lagomt. tänk om heltid hade varit två timmar om dagen, fem dagar i veckan. och ändå en heltidslön. vad lyckliga och pigga alla hade varit.

imorrn är jag ledig, och nu velar jag fram och tillbaka om jag ska hyra film eller fortsätta plugga...


åh! kom in på jobbet och sprang rätt in i ...

img_5481 (MMS)

åh! kom in på jobbet och sprang rätt in i världens största kakburk. luxury!


RSS 2.0