jul 2013

 
har haft en så mysig jul i år. eftersom jag har praktik nu har jag inte tagit på mig några jobbpass alls i butiken, så jag var ledig alla juldagar för första gången någonsin tror jag. så skönt, nu förstår jag hur alla andra med "normala" jobb har det under sina långledigheter.
 
c och jag hade minijulafton hemma den 23:e. sedan hyrde vi bil mellan julafton och annandagen och hann besöka bådes c´s familj hemma hos hans syster, spela julklappsspelet hemma hos min faster och farbror, julmysa hemma hos mamma och pappa, juldagsfika hos mormor och morfar och juldagsfesta lite på fika med lotta och wasim. det blev ganska mycket åkande och snabba besök med andra ord, men så roligt att hinna träffa alla en liten stund ändå. och så mysigt att fira jul med c för första gången. nu känns det som att vi är en liten familj.
 
utsikten från vår balkong
 
obligatoriskt julpyssel dagen innan julafton.
 
i år fick det bli en lykta istället för en gran, men nästa år ska vi nog satsa på en riktig.
 
tyvärr planerade vi alla besök på julafton lite tokigt och missade julbordet på varje ställe. lite orutinerat. så det fick bli statoilkorv istället för prinskorv. inte helt nöjda här... =)
 
♥♥
 

RSS 2.0