sommarkvällar


...med balkongdörren på vid gavel.

underbart. 

i kväll har jag ätit thaimat och badat på klipporna med maja, och fått lite ränder av bikinin trots att vi inte började sola förrän vid fem.

sen har jag ätit glass med c på balkongen. 

även fast jag jobbar hela sommaren gillar jag den väldigt mycket.


måndagsmil


veckans första jobbdag är avklarad, och även en powerwalk ett varv runt kungsholmen tillsammans med c. varmt och kämpigt men skönt. vi avslutade milen med att hoppa i karlbergskanalen (ok, c hoppade från bryggan, jag vadade i, en centimeter i taget...). så skönt med ett dopp!

very nöjd.

nu har vi duschat, ätit pulled pork och druckit ett glas rosé. bra start på veckan. nu är jag redo för fyra jobbdagar till, innan det äntligen äntligen är dags för en ledig helg.


i miss you



en kväll med både pf (pojkvänsfritt) och pms känns detta som det enda rätta. guess i'm worth it.

c åkte till zakynthos med sin kompis imorse, och kommer vara borta till på fredag. så härligt för dem! men det känns redan tomt och tråkigt här hemma... ingen c som frågar hur dagen har varit eller undrar vad vi ska laga till middag... längtar redan tills du kommer hem.



you only live once


i dag har jag gjort något som ligger långt utanför min bekvämlighetszon, och som jag varit nervös för i ett par veckor. nu har jag gjort det och det gick inte riktigt som jag hoppats, men känslan av att ha utmanat mig själv känns så skön! 

i fortsättningen ska jag försöka våga lite mer. vad tjänar man egentligen på att gå runt och vara nervös och oroa sig för vad andra ska tycka om en? nej, absolut ingenting. man lever bara en gång (vad vi vet) och inför döden är vi alla lika. det kan låta larvigt men det är ju faktiskt sant.

livet är så kort och man borde lägga all energi på saker som faktiskt är viktiga på riktigt. sådant som kommer spela roll för en även om ett år, eller flera.

så ska jag försöka tänka. om inte jämt, så åtminstone oftare.

i dag mötte jag upp c efter jobbet och tog en promenad på djurgården. lite molnigt, men väldigt mysigt!

vi hade roligt med rosé... ❤️



...och fotade blommor.

vad underbart det är med sommar.


hade i alla fall tur med vädret...


not.

efter fjorton dagars jobb på raken har jag turen att få vara ledig lördag och söndag. vem är förvånad?





peace and harmony


sista tiden har bestått av så mycket jobb att jag snart inte vet vad jag heter längre. jag är inne i en period där jag jobbar fjorton dagar på raken, och så här i efterhand undrar jag lite hur jag tänkte när jag tackade ja till ännu en extrahelg på synsam när jag redan jobbar måndag till fredag på tidningen. men men, jobb är ju lika med lön i slutänden, och det är precis vad jag kommer behöva i höst.
 
just nu behöver jag rehab och lite lugn och ro från alla stresstankar i huvudet, och det fick jag på min kvällspromenad längs kungsholms strand. älskar att gå och springa där, det är så fint.
 
 
borta vid hornsbergs strand var det så fullpackat med folk att det kändes som att jag gick längs stranden i barcelona. och alla var så snygga med matchande semesterkläder, solisar och redan brunbrända ben trots att det borde vara första semesterdagen för de flesta. känner att jag skulle behöva uppdatera min garderob och egentligen hela mig själv, men eftersom jag varit student/lite arbetslös sista tiden ekar mitt bankkonto mycket tomt. så trist. egentligen finns det förstås viktigare saker än snygga sommarkläder och accessoarer, men just i dag känner jag mig väldigt tråkig och grå...
 

RSS 2.0