jobbdagar och myskvällar

 
har jobbat hela helgen men ändå hunnit med två mycket bra kvällar. i fredags xfactor-mys med waccis och god mat ute i bromma och i går en tapas- och vinkväll med anna.
 
tapas och sangria i baren på barcelona. så gott så gott så gott!
 
sen snurrade vi ut i vimlet och hamnade först på hotellet och tog sen en sista drink på story. alldeles lagom lördagskväll för en linnea som skulle upp och jobba dagen efter.
 
tack vare två resorb och en extra vintertidstimme mådde jag utmärkt när jag klev upp i morse, men jobbdagen har varit så rörig och gått så långsamt att jag helt tappade humöret lagom tills det blev dags att få åka hem. nu har jag varit sur hela kvällen. det är så härligt det här med kundservicejobb ibland...
 
nu ska jag försöka muntra upp mig lite med ett avsnitt solsidan och sen försöka sova ganska tidigt. i morgon väntar en hemtentapluggdag i skolan med bella och då kan det ju vara läge att vara utvilad.
 

tenta-linnea

 
nu är det hemtentaperiod och jag borde egentligen sitta inne och plugga varenda liten minut fram till och med nästa fredag. men såklart har jag hunnit med lite annat också.
 
i går sov jag halva dagen och var sen på en mysig vapianomiddag med m & b. jag hade nästan glömt bort hur gott det är med arrabiata-pasta och ett glas rödvin till. lovely! hade bestämt mig för att ha vapianopaus ett tag till med det drar jag tillbaka nu med en gång.
 
hann också med en tvåtimmarspromenad ute i världens finaste höstväder. härligt.
 
i dag har jag varit lite mer seriös och ägnat nästan hela dagen åt skola, förutom ett yogapass med maja nu på kvällen. men som tur är kan man ju äta samtidigt som man pluggar, så kvällen har inte varit alldeles hemsk ändå.
 
gotte ett.
 
gotte två.
 
nu känns det skönt att ha kommit en bit med tentan, för nu tar jag två dagars paus i plugget och ska istället åka på en liten minisemester/utflykt ut på landet med c. ska bli så spännande och så himla mysigt att få komma bort lite.
 

wacciskväll, fest och regnig utflykt

 
ännu en stessig (men väldigt bra) vecka har avslutats med en lugn helg. precis vad jag behövde!
 
i torsdags hade jag och sw en efterlängtad kompiskväll på vapiano med mat, ett par glas vin och massa babbel. jag önskar verkligen att veckan hade flera dagar eller dygnet fler timmar så man kunde göra sånt varje dag. så mysigt!
 
fredagar har på senaste tiden blivit aw-dagar och den här veckan var jag, anna och magdis på vassa eggen och hotellet och hade hur roligt som helst. jag var inte på så bra humör innan och tänkte dricka högst ett par glas vin och sen gå hem tidigt, men det slutade förstås med en härlig blandning av rött vin, vitt vin och drinkar och hemkomst mitt i natten. det stämmer verkligen att de kvällar man är mest otaggad blir de absolut roligaste.
 
sen har jag haft c-helg fram tills nu. vi har varit på utflykt i regnet och ätit lunch på ulriksdals slott, lagat mat, sett film och bara tagit det lugnt. mys! nu känner jag mig som mig själv igen - lugn, ostressad och på gott humör. väldigt välbehövlig helg med andra ord.
 
ulriksdal.
 
nu har jag tänkt fortsätta det lugna och gå och träna en stund, tvätta lite och prata i telefon hela kvällen. i morgon ska jag vara så redo för måndag och ny skolvecka man bara kan bli!
 

trött och ensam

 
.. och det är så skönt. var iväg på så många grejer hela förra veckan, så nu var det verkligen dags för ett litet break och en alldeles ensam lugnkväll i soffan. ladda batterierna lite. hade först tänkt att jag skulle använda min ensamkväll till att gå och träna, men sedan kände jag att till och med det var för mycket begärt just i dag. så istället har jag suttit fastklistrad i soffan och bara ätit massa gott, pratat i telefon och sett lite tv på play.
 
från i dag:
 
statsministern på besök i aulan i skolan. jag verkligen försökte lyssna aktivt men var nog en liten aning för trött...
 
utflykt till steninge slott med buset. vi håller på att göra ett bildspel om glasblåseri och var där och fotade och spelade in ljud i dag. intressant och jättemysigt!
 
 

hej lilla blogg

 
mitt liv är så stressigt just nu att jag inte ens hinner tänka på att jag faktiskt äger en blogg. det känns som att jag är på väg någonstans precis hela tiden och varje gång jag väl kommer hem är det bara för att duscha och byta om och eventuellt äta eller sova för att sen springa iväg på nästa grej. men det gör inte så mycket, det är ju faktiskt roligt när det händer saker i livet.
 
den senaste veckan har jag bland annat gjort detta:
 
varit på gallerians personalfest på hamburger börs. temat var åttiotal som kanske syns. after dark var där och uppträdde, jättefin show med massa härliga färger och snygga kläder, och vi dansade till åttiotalshits. bra kväll!
 
ätit underbar mat med lotta på oljebaren.
 
x-factor på annexet i fredags med c, s & j. som extra bonus uppträdde loreen i pausen. min favorit!
 
njutit av mitt nya bästa - espresso house´s hallonyoghurt. yummie!
 
och festat lite lagom med tildevilde och bella bus.
 
förutom detta har jag förstås hunnit med lite skola och jobb också.
nu: sen söndagsmiddag och kladdkakebak hos c. dags att stressa iväg igen med andra ord... =)
 

höst eller vår?

 
i dag har det varit härligt solväder och det har nästan mer känts som att det är april än oktober. om det ändå hade varit så väl också, men man får väl nöja sig med känslan.
 
har ialla fall haft en väldigt skön ledig helg. mysig aw med m och b på lokal i fredags, sconesbak och bowling i går och en systerdag med promenad runt kungsholmen och fika i solen på mälarpaviljongen i dag. åh vad jag älskar att vara ledig. jag känner mig inte alls redo för en ny skolvecka i morgon, jag vill ha mer av detta!
 
mälarpaviljongen. antagligen sista besöket där för i år...
 
kungsholmen runt.
 

kanelbulledag

 
jag har firat den stora dagen med att vara i skolan, hemmaplugga lite och gå på öppet hus-mingel på saras nya jobb. sen mötte jag upp maja på nk och fick två nybakta bullar att ta med mig hem. vet att jag nämnt förut att jag älskar att ha en syster som är bagare, men just i dag älskar jag det ännu mer än vanligt.
 
min middag.
 
nya kläder till min telefon. mitt förra blev stulet med telefonen så kände att jag kunde få unna mig ett nytt. blir glad bara av att titta på det här.
 
nu är det egentligen pluggdags men jag tänker byta ut det mot sovdags. jag är så trött så trött så trött så jag får ändå ingenting vettigt gjort.
 

diamonds

 
min nya favoritlåt spelas på repeat här hemma i kväll. och eftersom jag inte är så bra på att plugga till musik har det inte blivit så mycket gjort av just det...
 
 

middagsmys och drinkar

 
efter lite teknikstrul (som vanligt) blev vårt tv-inslag äntligen färdigt i går, för andra gången. så skönt, nu kan vi släppa det och behöver aldrig mer se det igen om vi inte vill.
 
på kvällen var jag på mysig hemmamiddag hos c och åkte sedan vidare till himlen och drack drinkar med världens finaste utsikt till. jag vill flytta in i skrapan. tänk att få ha den där underbara utsikten varje dag.
 
 
i dag är jag lite bakis men har haft en väldigt bra dag ändå. ätit lunchbuffé på kinaställe och fikat på thelins, blivit bjuden på middag hemma hos maja och varit på ett välbehövligt yogapass. med andra ord har jag gjort allt utom det jag borde ha gjort - pluggat. så därför lär den här kvällen bli en härlig uppesittarkväll. men det var det värt.
 

yoga, teknikstrul och glass

 
jag är nyss hemkommen från ett yogapass med healing, så himla skönt. och välbehövligt - jag har blivit stel som en gammal tant i kroppen så all uppmjukning jag kan få tas tacksamt emot. 
 
stod och tvekade på maxi nu efteråt om jag var värd en ben and jerry´s eller inte i kväll eftersom jag faktiskt åt upp en hel i förrgår, men bestämde mig till slut för att köpa hem en och "se om jag blev sugen på den".
 
det blev jag.
 
 
när det gäller glass finns det verkligen inget stopp hos mig. jag kan äta precis hur mycket som helst och jag blir ändå inte mätt. jag skulle lätt kunna äta två sådana här på raken om det inte vore för att man blir så kall av glass.
 
i kväll om någon kväll är jag i och för sig väldigt värd detta. bellas och mitt videoinslag som vi lagt ner cirka två dagars jobb på har helt lyckats raderas på något sätt, så i morgon ska vi ses i skolan klockan nio och göra om hela från scratch istället för att ha en ledig dag som egentligen var planerat. gud vad man tycker synd om sig själv ibland.
 

RSS 2.0