nu åker jag iväg på filmkväll. film är lyx...

img_7351 (MMS)

nu åker jag iväg på filmkväll. film är lyx för mig eftersom jag i vanlig ordning inte har tv  hemma.


har jag bästa kollegorna eller vad?




titta vad jag fick av söta jobbarkompis sussi igår. en lyxdeo i samma doft som min favoritparfym! testade den på en gång igår och nu luktar jag fortfarande som en nytvättad handduk under armarna. åh vad glad jag blev. tack snälla ss, du är nog den snällaste som finns!


suddiga festtjejer


några bilder från igår. jag, magdis och jonna förfestade hemma hos mig och hade en rolig lördagkväll. jag önskar verkligen jag hade en bättre kamera så bilderna blev en aning bättre än så här i mörkret. eller det har jag ju egentligen, men jag är fruktansvärt dålig på att använda den. jag får nog börja skärpa mig.


fina jm och magdi.


med nya tattoos, väldigt stolta (och väldigt mogna!).


jonna med snyggskorna. nu känner jag ett akutsug att åka in till stan eller gå in på nelly och shoppa ett par rosa eller röda högklackade skor. så somrigt och snyggt!

vi gick till soap eftersom jag hört att survakten hade slutat och det var så länge sen vi var där. det hade han i och för sig, men den nya var inte ett dugg trevligare han. jag förstår inte varför de alltid har en survakt precis i dörren som förstör gästernas partyhumör, vad är grejen med det? vi kom in i allafall, men man tappar alltid suget lite när man får köa för länge. men sen hade vi roligt på dansgolvet och var kvar nästan till stängning. bra kväll, tack sötisar!

på vägen hem på bussen satt jag och beklagade mig lite över att det inte hade hänt något riktigt spännande under kvällen. vi satt allra längst bak och jag satt i mittensätet. sekunden efter att jag sagt det tvärbromsar bussen så jag flyger nästan två meter fram och landar på golvet i mittgången. jag blev så chockad att jag bara satt och skrattade. och chauffören fortsatte bara köra som om ingenting hänt och bad inte ens om ursäkt. så dåligt! nu har jag iallafall lärt mig varför man inte ska sitta i mittensätet, det tänker jag aldrig göra igen. och så fick jag ju till slut mitt "spännande".


my lovers





favoritsolisarna är nu mina alldeles egna. shoppinglyckan är total och jag längtar tills vi får ligga på stranden ihop på ibiza. jag älskar dem. det här köpet kommer jag inte ångra en sekund.


dior dior dior. mitt nya älsklingsmärke på sol.


honey bronze




ska gå och lägga mig nu, men måste bara berätta om dagens shoppingfynd som jag redan är helt förälskad i. en bronsskimrande olja från bodyshop som doftar himmelskt gott. som en blandning av kokos, honung och sol. den ska jag smörja in benen och armarna med resten av sommaren och sen när jag luktar på den i vinter kommer jag få massa härliga sommarminnen.  dessutom är det en glasflaska, vilket är ännu mer plus. jag älskar glasflaskor för det känns mycket mer lyxigt än plast.


after work och after week


jonna och jag har haft en välförtjänt drinkkväll på anglais efter en hel veckas jobb. perfekt fredagkväll! jag har visserligen en jobbdag kvar innan min helg börjar på riktigt, men det försöker jag att inte tänka på just nu. när vi gick hem hade det redan börjat bli mörkt fast klockan inte var så mycket och det blåste och kändes lite som höst. visserligen är hösten mysig, men jag är inte riktigt redo för den än. den här sommaren har verkligen flugit iväg i rekordfart hittills, och just nu skulle jag bara vilja stoppa tiden och stanna upp och njuta en liten stund innan jag fortsätter.


jonna med en ovanligt sur drink.


och jag med samma. men bartendrarna var trevliga så det vägde upp surheten litegrann.


fick just den här bilden mmsad av maja som...

img_8636 (MMS)

fick just den här bilden mmsad av maja som har semester hemma i nyköping. gissa om jag saknar vår hund.


jag är din, fyra steg bara kom fram


jag har haft den här låten i huvudet i två dagar nu och kan omöjligt få bort den. jag har gått och sjungit på den för mig själv i butiken från öppning till stängning, och dansat lite diskret bakom kassan när kunderna tittat bort. jag vill också vara lena ph. man blir så glad av att se henne. och hur många har turen att vara så snygg när man är 45? jag hade varit glad om jag såg ut som henne nu.  




underbar träningsvärk


...kommer jag ha imorrn på jobbet efter världens jobbigaste corepass. jag svettas fortfarande. har dessutom cyklat fram och tillbaka till jobbet idag igen. jag älskar att cykla, jag förstår inte att jag inte gjort det jämt. det är skönt, smidigt och så hjälper det till att bättra på mitt lokalsinne som hittills varit lika med noll. snart kommer jag hitta i stan som en taxichaufför från taxi stockholm.


nytränad och nöjd.

nu är jag på gott humör och känner mig som vanliga linnea igen. så skönt. efter min humördipp i helgen och början av veckan trodde jag nästan att jag höll på att bli deprimerad på riktigt, men nu förstår jag ju att det "bara" berodde på norge. jag tyckte väl att jag inte hade något att oroa mig för egentligen. det är sommar, jag har snart semester och jag har världens bästa vänner. inget skulle kunna vara bättre. förutom den där lilla detaljen med mr right då, men det har jag nog tjatat tillräckligt om.


glasslunch i solen med jm. det är inte så ...

img_2148 (MMS)

glasslunch i solen med jm. det är inte så farligt att ha tandvärk nu när jag kom på att jag faktiskt kan äta glass. min tvångsdiet känns med ens ganska lyxig.


tack för idag


har haft en bra onsdagkväll med lotta. vi satt först på ett mysigt fik (men jag kunde föstås bara dricka te med min tandvärk from hell), och sen gick vi vidare till east och satt där och pratade en stund. jag älskar att det är så varmt ute nu. att man kan sitta ute i bara kortärmat på kvällen och inte behöva frysa. i love it love it love it.

sen cyklade jag hela vägen hem från stureplan. exakt tjugo minuter tog det, så himla bra. jag ska cykla hela sommaren nu har jag tänkt. gratis motion och går nästan lika snabbt som t-banan i vilket fall.






min nya tvångsdiet. jag har fått akut tand...

img_7592 (MMS)

min nya tvångsdiet. jag har fått akut tandvärk och kan bara dricka, och just därför är jag sugen på precis allt som bara går att tugga. :(


put your hearts in the air


jag har haft en bra dag och jag känner mig på bättre humör igen. tack och lov. mycket tack vare söta kollegor på jobbet, och nu har tilde och jag haft myskväll på skansen med allsång. vi hade turen att få se både måns och saade på samma scen (iallafall om vi stod på tå så vi lyckades se lite över publikhavet), så nu har vi fått en snyggchock så det räcker för ett bra tag framöver.  




avslutade med en varsin barnportion pannkakor för 25 kr. så bra, och mjukglass fick man till också. vi satt med utsikt över dansbanan och tittade ut över alla femtio- eller sextioplussare som buggade loss. så vill jag också bli när jag blir äldre. hitta på saker på vardagkvällarna istället för att bara sitta hemma.

har tvingat mig själv att låta bli att läsa alla artiklar om oslo sen igår. har faktiskt inte gått in på aftonbladet eller expressen en enda gång. jag tar så illa vid mig och kan inte sluta tänka på det, så då är det väl lika bra att sluta ta in massa mer information.

nu ska jag sova. imorrn ska jag träffa lotta som jag inte sett på flera veckor eftersom hon varit semestertjej. mys.


sitter just nu och fikar med denna snyggin...

img_4400 (MMS)

sitter just nu och fikar med denna snygging på jobbet. glasögonmode på högsta nivå!


sov gott




när jag var liten (ok, yngre) och hade svårt att sova brukade jag sätta den här låten på repeat i min cd-freestyle för att den var så lugnande. sen somnade jag med hörlurar på. nu lyssnar jag på den igen, för inatt vill jag inte ligga sömnlös.

puss och godnatt.


sa ju att jag var sötsugen



=)

förresten skriver jag fortfarande på gamla tegelstenen. jag lyckas inte få internet att funka på den nya. alltid är det nått.


sista inlägget


från den här datorn. min gamla klump som varit med mig sen jag startade bloggen, och ett bra tag längre än så faktiskt. time for a change. nu har jag släpat hem min nya rosa skatt genom stan och ska alldeles snart packa upp den och få den att funka. så om allt går som det ska sitter jag framför den ikväll och förundras över hur snabbt allt går.

men först ska jag springa ner till maxi och handla hem allt som finns i butiken som innehåller socker. jag skulle dieta tre veckor innan ibiza för att slippa rulla fram på stranden, och hela den här veckan har jag varit superduktig. det är absolut ingen svältdiet utan jag äter precis hur mycket jag vill av allt utom chips, godis, glass och bakverk. och det har gått bra. men nu känner jag ett akut sötsug, och eftersom humöret fortfarande är långt ifrån på topp (trots ny dator och allt) har jag inte mage att säga nej till mig själv. kanske är socker det som behövs för att bli glad?


ingen rolig helg


jag har haft en jobbig helg av flera olika anledningar och inte varit pigg eller på humör alls. och är fortfarande inte. och så tänker jag givetvis massa på det som hänt i norge, så då blir man ju extra nedstämd. det är så hemskt så man inte kan förstå att det är sant.

igårkväll träffade jag maja en stund iallafall och hade en lugn och mysig vinkväll på sturehof. det var helgens lilla ljuspunkt.


vitt till linnea och rosa till maja.


mcdonaldslycka efteråt.


och det var nog kvällens bästa. slurp!

nu ska jag sova och jag hoppas på att vakna utvilad och glad imorrn. och om jag inte är det på en gång lär jag iallafall vara på bättre humör innan dagens slut, för imorrn ska jag shoppa en ny dator. jag har redan bokat en på siba så det ska bara vara att hämta ut den. rosa och superfin, kommer passa perfekt i min lägenhet.


skulle gått och lagt mig tidigt idag..


men kan inte sluta läsa alla artiklar om oslo. det är så hemskt, och varje gång det händer något så stort känner jag att jag måste läsa precis allt som skrivits om det i varenda tidning. jag vill veta allt, även fast jag får ont i magen av att läsa.

men nu ska jag försöka släppa det här och somna. jobb lördag och söndag, så i helgen vet ni var ni har mig. men det här är faktiskt den sista helhelgen jag jobbar på ganska länge, så jag klagar inte.


morgongåva


nu har jag fått resten av bröllopsbilderna som duktiga tallee tog på mig i våras.




här är ett par bilder från "morgongåvan". jag har ju dessvärre ingen blivande make att ge dessa till, så jag lägger ut två här och behåller resten för mig själv. och nu börjar jag faktiskt bli lite irriterad över att jag inte träffat mr right än. det är nio dagar kvar av juli och jag är fortfarande så singel som jag kan bli (eller "supersingel" som sw uttryckte det när hon skulle försöka fixa en kille till mig inne på east. han vände på klacken och försvann spårlöst in i folkmassan på typ två sekunder. haha, inte konstigt att jag är singel när jag har en så dålig wingman, eller wingwoman kanske jag ska säga..?). visserligen har nästan allt det andra mediet sa stämt hittills, med utbildning och allt. men det här med den rätta verkar omöjligt. hon sa faktiskt juli. visserligen har jag två helger till på mig innan det blir augusti. jag får hålla tummarna.


fredag och ledig


och jag vaknade utvilad imorse efter tolv timmars sömn, faktiskt på ett mycket bättre humör. bra. och nu har jag uträttat tre av mina fem viktiga ärenden. bland annat att ta fästingvaccinsprutan nummer två. känns så skönt att ha det gjort och slippa ha det i huvudet, och så gick jag fram och tillbaka till hötorget också så nu har jag fått dagens motion.

på vägen hem gick jag in i 3-butiken i västermalmsgallerian för att visa upp min problem-iphone. det är något glapp där man sätter i hörlurarna så oftast kan jag inte lyssna på musik och det är jätteirriterande. ändå drar jag mig ju för att lämna in den, för jag vill inte vara utan den. tio arbetsdagar skulle det ta, så jag får nog försöka matcha in det och lämna den medan vi är på ibiza. det känns ändå lättare att klara sig med en gammal telefon när man är utomlands. den snygga killen i butiken försäkrade mig iallafall om att alla mina appar skulle finnas kvar när jag får tillbaka den.
- bra, för jag har nämligen ett spel jag håller på med, och jag vill ju helst inte börja om från början, säger jag.
- nej.. men det förstår jag, säger han och ler och tycker redan där att jag är en tönt.
och precis efter det när han står med telefonen i handen, plingar det till och en liten ruta kommer upp som säger "your cinnamon rolls (kanelbullar) are now ready!"
pinsamt. han måste tyckt att jag var helt efterbliven. vilket jag i och för sig kan vara ibland, så det är väl lika bra att stå för det...

=)


borttappat: humör


det är inte min dag idag. allt har gått emot mig och nu kan jag inte le ens om jag anstränger mig. citronsur. jag tackar gud för att jag är ledig imorrn. i need it. hoppas jag vaknar på bättre humör, och då ska jag ta tag i alla tråkiga ärenden som jag skulle gjort i tisdags men struntade i till förmån för att sola på klippor. såklart.

om jag haft ett badkar hemma hade jag tappat upp ett skumbad nu och lyssnat på bra musik och druckit vin. men nu har jag inte det, så jag får nöja mig med att bädda ner mig i sängen med min favoritbok. och jag tänker inte göra någonting ikväll. inte laga mat, inte gå ut, inte städa. bara ligga inne och vara sur ifred. det känns som det bästa botemedlet just nu.


fikarast med min jobbflirt. nutrilett till...

img_4999 (MMS)

fikarast med min jobbflirt. nutrilett till mig och vatten till dior mohotani. en mysig dejt, vi får se om det blir vi :)


j'adore dior


eftersom jag ändå inte verkar få sova en blund i natt på grund av ovälkommen nattgäst kan jag ju passa på att berätta om min nya förälskelse. ett par solisar från dior som alldeles nyss anlänt till synsam gallerian. en kattmodell i skrikfärg. egentligen älskade jag dem redan innan jag ens hade provat dem, de lyste liksom upp hela butiken.



är de inte himmelska? jag känner mig så fin i dem och jag kan verkligen se oss ihop på stranden på ibiza med en matchande beachbag. jag får egentligen absolut inte köpa dem. sommarens solglasögonkonto är för länge sedan övertrasserat. med råge till och med. men å andra sidan kanske det inte spelar någon roll då om jag spenderar lite mer...? hmm. köpa eller låta bli?


chi va piano


jag har just kommit hem från mysigt födelsedagsfirande på vapiano i gamla stan. majas kompis (och vår blivande ibiza-respartner!) elin fyllde år, och jag åt min vanliga pasta med scampi i tomatsås och drack dagens med jordgubbar i. bra onsdagkväll so far.


mmm.

sen kom jag innanför dörren här hemma och kvällen omvandlades till en katastrof. en stor luddig nattfjäril kom flygandes emot mig i hallen i världens fart, så jag drabbades av panik och sprang ut i korridoren. sen när jag vågade mig in igen var fjärilen spårlöst försvunnen, och jag har fortfarande inte hittat den trots att jag gått och slagit på alla möbler med en cykelpump (för att skrämma upp den från sitt gömställe). fy farao.

jag törs inte somna om det är en lös nattfjäril i lägenheten.

vet inte hur jag ska lösa det här. hade jag bara vetat var den är hade jag kunnat be en granne om hjälp att ta ut den (har hänt förr..), men jag kan ju knappast be någon komma in och leta... usch vad det är jobbigt att vara singel och bo ensam.


orka?


pilates var inget för mig. man måste nog gå flera gånger för att lära sig använda rätt muskler så det tar på rätt sätt, men jag tror inte jag orkar göra det. jag vill att det ska kännas direkt. och så vill jag ha hög musik och att svetten ska rinna. så nästa gång testar jag en ny träningsform.

nu sitter jag och funderar som bäst på om jag ska orka sortera min tvätt och springa ner i tvättstugan ikväll, eller om jag bara ska strunta i det... det är sjukt hur lat man blir av att vara ledig. minsta lilla ansträngande känns på gränsen till för jobbigt. helst hade jag velat sova dygnet runt.


ensamdag


det har varit sol på min lediga dag! nästan så jag trodde det var ett skämt när jag drog upp persiennerna imorse, för sån tur brukar jag aldrig annars ha. men jag hoppade i bikinin och cyklade bort till klipporna där jag har legat och solat och läst hela dagen i min ensamhet.

nu på kvällen fortsätter jag mitt ensamtema, och ska snart ta min nya väska över axeln och gå bort till mitt yogaställe där jag har sommarkort. ikväll ska jag testa pilates, spännande.




nästan utbränd


trots att den här jobbdagen gick så smärtfritt tog den verkligen knäcken på mig. jag är helt död och har inte en enda kraft kvar. antar att jag fortfarande är i semestermood. som tur är är jag ledig imorrn igen, skönt att börja i lite lagom takt.

så ikväll tar jag det lugnt och ska sova tidigt. jag ska laga min fiskgryta så jag får i mig lite nyttigt, och sen ska jag krypa upp i min säng och läsa min nya bok. imorrn ska jag vara effektiv och uträtta en massa ärenden jag borde gjort för länge sen. ibland är det ett heltidsjobb bara att leva tycker jag. man borde få betalt.


min nya bok. har bara läst ett par sidor än så länge, men jag har läst alla andra böcker av denise rudberg och älskat allihop. så jag tvivlar inte en sekund på att jag kommer gilla den här med.


i'm in love love love! det var inte så tok...

img_1187 (MMS)

i'm in love love love! det var inte så tokigt att börja jobba idag iallafall. jag har haft shoppinglunch och hittade den här snyggväskan. vi kommer bli det bästa partyteamet resten av sommaren. hurra!


vi har bokat resa!


åh vad skönt det är att ha bokat och betalt. nu känner jag på riktigt att resan verkligen kommer bli av, och genast känns det som att min semester del två kom ett stort steg närmre. jag längtar! vi enades om resmål alla tre, och det blev detta:

i´m happy!






vi ska bo på detta fina fyrstjärniga hotell i san antonio, två kilometer från ibiza town. vi snickrade ihop vår egen resa så det blev inte dyrt alls. alltså fick vi både billigt och lyxigt, precis som jag önskade mig. ibland har man verkligen tur. nu vill jag sätta mina tre jobbveckor på snabbspolning, jag är otålig och vill åka nu nu nu.

det enda lilla minuset, eller stora minuset måste jag nog säga, är att vi ska flyga med ryanair både dit och hem. jag lider ju dessvärre av en flygrädsla som blivit värre för varje gång jag flugit, och ryanair känns för mig som det mest opålitliga bolaget man kan flyga med. otrevligt och osäkert. så det känns sådär. det är nästan så jag vill korka upp en flaska rödvin för att lugna mina flygnerver redan ikväll. (men det ska jag förstås inte. imorrn är det ju back to work och då måste jag vara utvilad och fräsch som en liten nyponros.) men tips mot flygrädsla mottages tacksamt.

puss och godnatt.


sista semesterdagen




jag har legat och stekt mig i solen på kristinebergs klippor tillsammans med maja. iallafall en liten stund, för sen slog vädret om och det blev iskallt. nu sitter vi hemma i majas rosaluddiga lägenhet och sörplar kaffe och letar sista minuten-resor istället.



ni får gärna komma med bra restips om ni har. helst ska det vara billigt men lyxigt, nära till stranden och lite lagom partykänsla. själv röstar jag på ibiza, så jag får se om jag lyckas övertala de andra två.


nu går jag ut och powerwalkar. det behövs ...

img_6924 (MMS)

nu går jag ut och powerwalkar. det behövs efter senaste veckan med kakor till frukost, lunch, mellanmål och middag.


home sweet sweet home


home sweet stockholm. jag har haft en underbar semestervecka i nyköping, men idag var det väldigt skönt att kliva av tåget på centralen och andas in lite storstadsluft igen. jag är hemma här.
och extra skönt att kliva av tåget var det för att det var en mardrömsresa. sveriges alla märkligase människor hade tydligen stämt träff på just mitt tåg, och jag och mina tre blytunga väskor var tvungna att byta vagn två gånger. först på grund av en misstänkt självmordsbombare och sen efter att ha varit nära att smittas av jordens alla bakterier av en man som inte direkt försökte hosta och snörvla diskret. i den tredje vagnen satt en man och stirrade oavbrutet på mig, så jag var nära att resa mig igen. men då var vi ändå i södertälje så jag höll ut. men usch. var kommer alla knäppisar ifrån?

nu har jag en liten välkommen hem-lunch med mig själv och firar med hallonmuffins och marabou cookies. (ja, jag vet att det är är onyttigt. men jag köpte faktiskt hem alla ingredienser till en fiskgryta också som jag ska göra senare. eller kanske imorrn.) gjorde bort mig otroligt inne på ica när jag handlade. kan inte berätta vad, för det är så hemskt. och det känns som att det är väldigt typiskt mig. ingen skulle kunna hamna i en sån situation förutom jag, och det beror nog lite på att jag hela tiden är inne i min egna lilla värld och är lite för ouppmärksam på omgivningen.

nu ska jag packa upp mina väskor och sen fixa iordning mig igen. ikväll ska jag träffa en klassis som troligtvis är pepparkaksbrun efter tre veckor i solen. så det kommer ju inte vara några problem att se skillnad på oss ikväll iallafall, om någon skulle vara orolig för det.


jag är på mysig tjejmiddag med elin, emma ...

img_1150 (MMS)

jag är på mysig tjejmiddag med elin, emma och lova. vi har ätit tacos och nu samsas tre vinglas och en nappflaska på bordet. snart ska elin och jag springa vidare ner mot hamnen!


semesterdag number four


idag har jag hälsat på hemma hos emma och hennes små troll. en mysdag med gott kaffe (som vanligt hemma hos emma) och massa prat. imorrn gör vi nog en favorit i repris, bäst att passa på när vi väl befinner oss i samma stad.

kvällen har jag spenderat hemma hos mamma och pappa. vi har ätit god mat och jag har gått en promenad till affären.



gick förbi min låg- och mellanstadieskola på vägen till ica. man blir helt förundrad över att den är så liten när man minns den som så stor. på den här grusplanen har jag stått tusen gånger med tårar i ögonen för att jag var sämst i klassen på brännboll. jag kunde omöjligt träffa bollen och blev alltid alltid vald sist. åh vad jag led mig igenom de gympalektionerna. att jag var snabbast i klassen på 60 meter och alltid vann alla springtävlingar finns inte alls i minnet på samma sätt. när jag ser den här grusplanen tänker jag bara på den där jäkla brännbollen.

jag älskar verkligen att vara vuxen och få bestämma själv. nu kan ingen någonsin tvinga mig att spela brännboll, jag tänker inte göra det en enda gång till under resten av mitt liv. ha.


semestertjej på promenad. finn fem fel.

svar: vädret, paraplyet, jackan och halsduken. okej, fyra fel. men ändå.. var är mitt semesterväder??


nu har jag iallafall gjort en god dessert till oss tre här hemma. vispgrädde med mascarponeost och massa goda bär. som lite plåster på såren som väderguden skapat.


hemma





så här fint har vi haft det.

nu är vi hemma. eller hemma hos mamma och pappa då. jag har tänkt stanna här några dagar och förhoppningsvis hinna träffa båda elin och emma när jag ändå är här. det är ganska skönt att vara bortrest under sin semester. även om man inte gör något speciellt tror jag man mår bra av ett miljöombyte. iallafall jag gör det.

nu ska jag krypa ner i min gamla säng tillsammans med fashionstory. jag är helt beroende av spelet, det är det roligaste som uppfunnits. sa till mamma förut att jag var så rädd att tappa min iphone i vattnet när jag gick av och på båten, och om jag gjorde det skulle jag nog skrika "min butik!" istället för "min iphone!". haha. ett stort bevis på att jag är fashionstory-narkoman.


onsdag på havet. idag är det lite mer blås...

img_9913 (MMS)

onsdag på havet. idag är det lite mer blåsigt, men jag ligger och pressar i bikini och vägrar ge upp och sluta jobba på brännan. det här kan vara den sista solen jag får på drygt tre veckor. och snart slipper ni den här upprepningen av mms-bilder på mig själv, för ikväll åker vi hem. ses på fastlandet!


jag idag. jag har inget spännande eller ro...

img_6644 (MMS)

jag idag. jag har inget spännande eller roligt att skriva tyvärr, för det händer inte så mycket på havet. jag solar, fikar väldigt ofta och läser bingo rimérs bok. det är nog allt. men jag har det väldigt bra och känner mig redan som en mycket mer välmående och utvilad version av mig själv. så skönt!


framme. jag älskar havet, och jag älskar a...

img_5958 (MMS)

framme. jag älskar havet, och jag älskar att få trippa omkring barfota på solvarma klippor. nu ska vi grilla, dricka vin och äta chips. får se om det blir nått vin för min del, för jag känner lite att jag bara vill rensa ur mig själv och ha en hälsosam semester. just den här delen av semestern då menar jag.


semesterlinnea  har placerat sig på tåget ...

img_5832 (MMS)

semesterlinnea  har placerat sig på tåget mot nyköping. fruktansvärt hungrig men hörde just att det inte finns restaurangvagn.. jaja, bara att härda ut i guess. förresten lyckades jag mosa ner all packning i väskan. det är en fantastisk väska det där, så liten och så rymlig. och dessutom rosa.


packningspaus




det är ansträngande att packa. det är så himla svårt att veta vad man ska ta med när man inte vet hur vädret ska bli eller ens vad man ska göra de närmsta dagarna. och det roligaste är väl att jag på allvar tror att allt ska få plats i väskan. men det är nog bäst att tänka positivt, för det måste få plats.


semester semester semester!


en hel veckas ledighet från och med nu! sol, please be with me now!! imorrn åker jag och det ska bli så skönt att komma bort från lägenheten ett tag. bara sova i en annan säng och se något annat. och träffa mamma och pappa såklart.

jobbveckan avslutades med världens längsta och mest händelselösa dag. det var som att tiden stod still och jag kände mig både gråhårig och rynkig när klockan äntligen slog fem. har lyxat till det med både maccismat och brownie från seven, men inte ens det lyckades pigga upp ordentligt.

som tröst unnande jag mig något i slutet av dagen. jag var nog värd det. men jag kan inte visa upp det här ännu, för jag har ångest...


festkväll




festade med dessa tre sweets igår. upplagt för en perfekt partykväll med andra ord. men trots det tappade jag plötsligt suget helt efter inte ens en timme inne på f12, och gick hem strax efter midnatt. jaja, what to do. hade en mysig förfest hemma hos mig iallafall. och idag är jag ju rätt utvilad inför min femte jobbdag i rad, och sista på en hel vecka (!!). hela sju dagars semester, so lovely. ikväll ska jag packa min rosa resväska och imorrn sätter jag mig på tåget mot min hemstad. om vädret håller vad det lovar kommer jag och mamma och pappa åka ut med båten på det stora blå några dagar. jag håller tummarna allt jag kan, för jag behöver verkligen ett miljöombyte nu. bara få sitta på en klippa vid vattnet och andas frisk luft. hela jag skriker efter det. 






♥ ♥ ♥

tack för igår! och hoppas ni har överseende med att jag blivit en tråkig tant.


strawberries and i




det är jag och jordgubbarna ikväll. utmärkt fredagkväll om ni frågar mig.
nu ska jag välja ut partykreation till imorrn.


fredagsförstörd


det är otroligt vad det tar på krafterna att jobba i en butik utan kunder. man blir helt försegad. jag har druckit kaffe och druckit kaffe, men effekten har uteblivit. jag orkar inte hålla ögonen öppna en sekund till, jag vill sova!

och det ska jag snart. men först måste jag äta lite (är så sjukt osugen på mat även fast jag är hungrig.. varför har ingen uppfunnit en tablett man kan ta varje morgon som täcker hela näringsbehovet för en dag. så man slapp vara hungrig och äta. jag hade definitivt varit en trogen kund iallafall) och städa. imorrn är det äntligen lördag och efter min jobbdag är det förfest hos mig. jag hoppas verkligen jag är piggare imorrn.


nytt och fint


förutom att jobba och dricka fanta & rosé har jag hunnit med att shoppa lite. jag blev förälskad i dessa plagg inne på vero moda på lunchen, och självklart fick de följa med mig hem.



två koftor med lite broderier i ryggen. vanliga baskoftor som passar till allt, precis vad som saknades i min garderob. jag kunde inte välja färg så tog både en svart och en vit. för säkerhets skull.



och den här jackan som jag älskade redan vid första ögonkastet. jag vet att det är lite stört att köpa en jacka i juli, men den skrek så mycket linnea att jag inte kunde låta den hänga kvar på galgen. och den lär ju komma till användning för sommaren varar ju faktiskt inte för evigt, tyvärr. men det gör inte så mycket. i den här jackan kommer jag möta hösten med ett smile on my face.

nu ska jag göra ansiktsmask och sen sova. godnatt!


mälarpaviljongen




mötte upp m & b efter jobbet och satt i solen på mälarpaviljongen en stund. hur bra ställe som helst, men det var vi förstås inte ensamma om att tycka. kändes som att hela stockholm trängdes på den lilla bryggan. men mysigt var det i vilket fall. och jag fick lite sol trots att jag var tvungen att vara instängd på jobbet hela dagen.

tre jobbdagar kvar. sen en veckas semester.


hemmaspa


vi avslutar kvällen med att färga varandras ögonfransar på salong linnea/wacander. nu ska vi sova och imorrn kommer vi vakna upp med kolsvarta fransar båda två. perfekt!




onsdagsdrinkar med min favorit-wacipedia p...

img_9152 (MMS)

onsdagsdrinkar med min favorit-wacipedia på fridays!


varför slår det aldrig fel? både måndag oc...

img_4573 (MMS)

varför slår det aldrig fel? både måndag och tisdag när jag varit ledig har solen inte existerat. men idag, när jag ska jobba till 19, är det plötsligt utlandsvärme igen. usch vad irriterad jag blir.


favorit i repris




stannade till hos maja efter träningen och blev bjuden på mat ikväll igen. slurp! det är perfekt att hon bor precis bredvid gymmet. bodytoningen var sjukt jobbig, jag trodde nästan jag skulle dö. eller att mina armar skulle gå av iallafall. men instruktören var jättebra och pushade på hela passet så man fortsatte trots att man egentligen inte orkade. så imorrn lär jag ha en underbar träningsvärk på jobbet. jobbar på regeringsgatan den här veckan igen, imorrn till och med fredag. mysigt att spendera några dagar i en alldeles knäpptyst och lugn butik som lite omväxling.


finally





håret sitter där det ska och jag är nöjd.

nu är jag supertrött och vill bara sova, så ett pass bodytoning är väl ungefär det sista jag känner för. men jag trotsar mig själv och gör det ändå. hoppas det inte är så jobbigt.


b-frukost




haha, jag hittade en gurka längst inne i kylen. lite b, men bättre än att svälta iallafall.


hungrig


jag vaknade för flera timmar sen med en kurrande mage, men har inte en enda ätbar grej hemma. eller givetvis har jag massa ätbart, men inget som passar ihop. i min kyl finns ketchup, senap, rabarbermarmelad, mjölk, potatissallad och kaviar. ingen frukost med andra ord. och ungkarlsvarning på mig.

men snart slipper jag vara hungrig. jag ska smita in på maxi och handla något innan jag springer vidare till holland hair för att få håret itejpat. som jag längtat! idag är min lyckodag, och det spelar ingen roll alls att det är den femte juli och väder som om det vore oktober. just idag kunde jag inte bry mig mindre.


where aaare u?


det har varit underbart att vara ledig idag. jag behövde verkligen få sova ut och bara vara lite ensam kände jag. har gjort både och, sov i elva timmar och har pysslat om mig själv resten av dagen. varit hos frissan och så på livsyogan förstås. så skönt!

och imorrn får jag vara ledig igen. jag ska färga ögonfransarna, bli långhårig (yey!) och posta min deklaration (ja jag vet - förseningsböter nästa.. suck).

förresten har vi kommit fyra dagar in i juli nu. juli är lika med månaden jag ska träffa mitt livs kärlek enligt mediet jag var hos förra sommaren. visserligen har det som sagt bara gått fyra dagar så jag borde väl inte stressa upp mig, men man börjar ju ändå undra. när ska detta egentligen ske? känns som jag mest kommer pendla mellan jobbet och min lägenhet resten av månaden och jag är mycket tveksam till att jag skulle falla för en kund.. jaja, det är säkert bäst att jag inte tänker för mycket på det här. men om jag inte dejtar för fullt innan den 1 augusti vill jag nog allt ha pengarna tillbaka för spåtimmen. jag har ändå väntat i elva månader nu på den här jäkla kärleken.




vilken lycka det är att ha en syster som ä...

img_1091 (MMS)

vilken lycka det är att ha en syster som är kock!


en nyklippt linnea har precis avslutat ett...

img_9516 (MMS)

en nyklippt linnea har precis avslutat ett pass livsyoga. skönt och avslappnande, men det kommer nog knappast bidra till någon snygg bikinikropp. imorrn ska jag testa på en lite mer svettig träningsform. nu ska jag hem till lillan och äta. lyx!


övertrött


jag är så övertrött att jag inte orkar gå och lägga mig. jag har suttit i soffan i tre timmar och inte gjort någonting. bara läst lite bloggar, lyssnat på christina aguilera och spelat fashion story. jaja. imorrn är jag iallafall ledig och får sova exakt hur länge jag vill. det enda jag har inbokat är en klipptid kvart över sex och då borde jag ju faktiskt ha vaknat.

kikade in på mitt bankkonto förut och blev glatt överraskad över hur mycket pengar jag hade kvar. den här månaden kommer jag klara lätt som en plätt trots extensions och andra utgifter, tänkte jag. sen kom jag på att jag inte har betalat mina räkningar än den här månaden. väldigt moget och ansvarsfullt. så det ska jag göra imorrn också. sen lär jag väl få leva på nudlar ett par veckor, för jag tänker ju definitivt inte avboka mitt löshår.


partygirls


så här kul hade vi igår!
förfest hemma hos mig med cissi, jonna och sara med chips, jordgubbar och bra musik. sen f12 med drinkar på terassen och massa dans inne i salongen. f12 är definitivt mitt nya favvoställe, i love it! mötte upp både magdis och anna därinne, så jag fick ha nästan alla mina vänner omkring mig.  














idag har det gått bra att jobba trots att jag fått alldeles för lite sömn. nu vet jag att det inte är någon fara att gå ut även om jag jobbar dagen efter. alltså är det fest nästa lördag med. yey!


dagen efter-lunch på jobbet :)

img_4972 (MMS)

dagen efter-lunch på jobbet :)


festar med dessa tre söta. nu åker vi in t...

img_7557 (MMS)

festar med dessa tre söta. nu åker vi in till stan och gör stockholm osäkert!


förresten


jag har bokat tid för extensions på tisdag!
jag är överlycklig för mitt blivande långhåriga jag. jag har varit au naturelle i nästan ett helt år nu och det börjar kännas ganska trist. jag har verkligen kämpat för att mitt egna hår ska växa ut, jag har behandlat det som ett nyfött litet barn. men resultatet lyser tyvärr med sin frånvaro och därför tar jag nu saken i egna händer. tack gud för den som uppfann extensions. nu är livet åtminstone lite mer rättvist för oss som föddes med tre hårstrån på huvudet.


mitt nya beroende




jag har blivit helt tokig i citronvatten. har alltid citron hemma så jag ska slippa dricka vanligt tråkigt vatten. det är så himla gott att ta fram en helt iskall kanna från kylen. istället för godis. nästan iallafall.

min casinodag var förresten riktigt tråkig. blev sminkad och fixad i håret jättelänge och fick vänta i timmar på att alla femton personer skulle bli klara. och sen blev jag fotad i kanske sammanlagt en minut. kändes så onödigt. har iallafall fått lektioner i både black jack och poker, för att det skulle se naturligt ut när vi låtsades spela på bilderna. vi fick spela några provomgångar (men utan pengar förstås) så nu fattar jag för första gången i mitt liv vad poker går ut på.

nu ska jag dricka lite mer citronvatten och lyssna på edge of glory på repeat. jag är alldeles kär i låten. jag blir lycklig i hela kroppen och känner för att springa tio varv runt stockholm med den i öronen på högsta volym. eller dansa hela natten på ett uteställe, för all del.
och det sista ska vi göra imorrn. det är lördagkväll och jm-sw-lb-kväll på stan. kan bli hur roligt som helst!


nu blev jag genast lite nöjdare och piggar...

img_9935 (MMS)

nu blev jag genast lite nöjdare och piggare. undrar varför?


godmorgon. gissa hur pigg jag är på en skala?

img_3440 (MMS)

godmorgon. gissa hur pigg jag är på en skala?


RSS 2.0