en gräslig söndag

 
ja, den här dagen kommer jag inte att vilja minnas överhuvudtaget. jag har slitit med skolarbete från imorse fram tills nu och det är fortfarande lika svårt, tråkigt, frustrerande, hemskt...
känns så trist att lägga så mycket tid på något och ändå känns det inte som att det går framåt överhuvudtaget. nu har jag lagt hela min lediga helg på det här och jag är inte färdig på långa vägar.
 
usch vad jag tycker synd om mig själv!
 
och det märktes tydligt när jag var i affären, för jag kom hem med två chokladkakor och två halvliters glassförpackningar. egentligen borde man inte tröstäta, men vid sådana här tillfällen har jag svårt att se att något annat skulle kunna hjälpa.
 
bild från en arg promenad - det enda jag gjort i dag förutom att plugga.
 
nu ser jag verkligen fram emot måndag och en ny vecka. förhoppningsvis kan allt bara bli bättre från och med nu.
 
puss och godnatt.
 

lördag med tråkig början och mysigt slut

 
lördag.
 
jag förvånade mig själv genom att skutta upp ur sängen vid nio i morse och infinna mig på gymmet innan klockan slagit tio. plötsligt händer det som man brukar säga. och det var ett väldigt bra val. den här tråkiga pluggdagen hade varit ännu sämre utan en dos tränings-må bra i kroppen.
 
tyvärr gick pluggandet väldigt segt ändå. jag har verkligen suttit och kämpat med det hela dagen men det går i snigelfart framåt, jag kommer ingen vart. blir så arg och frustrerad över att behöva lägga min tid på något som är så tråkigt och ointressant och som dessutom känns helt meningslöst inför framtiden.
 
kvällen har i alla fall varit mycket bättre. jag har blivit bjuden på god melodifestivalmiddag hemma hos maja. canneloni, vitt vin och fusk-cheesecake till efterrätt. lycka!
 
 
nu ska jag krypa till sängs så jag orkar plugga hela dagen i morgon också. vilken härlig helg det här är. verkligen.
 
i går var i alla fall en härlig dag. c och jag hade en ledig dag ihop och lyxade med lunchbuffé på scandic. massa god mat, smaskig morotskaka till efterrätt och världens bästa sällskap. en sådan dag man hade velat göra om varje dag om man kunnat.
 
och på kvällen var det systerkväll på priomo ciao ciao. pizza till liten, pasta till stor och rödvin till oss båda. myskväll!
 

denna dagen ett liv

 
.. eller inte.
 
i dag sitter jag hemma och pluggar och har så tråkigt man bara kan ha. eller "pluggar" får jag väl säga om jag ska vara ärlig, för det enda jag gjort de senaste timmarna är att sitta och stirra på datorskärmen och försöka förstå vad som står i vår skitkurslitteratur som är skriven på den svåraste engelska jag någonsin har läst. hade boken varit skriven på svenska hade jag troligtvis förstått lika lite. känner mig helt dum i huvudet och efterbliven när jag försöker läsa, och jag känner mig så stressad. förstår inte hur jag ska klara av att göra alla inlämningsuppgifter den här terminen. för mig hade det nog varit lättare att bestiga mount everest eller gå på lina över ett vattenfall.
 
trots mitt flitiga användade av google översätt går det inte framåt alls... förstår ju inte ens den här meningen på svenska.
 
här är min nya bästa vän i skolan under föreläsningarna i kalla klassrum - en liten värmekudde som jag fick av c. en underbar uppfinning! 
 
nu tar jag en pluggpaus trots att jag inte kommit någon vart i dag. ska duscha, testa min acne killer-ansiktsmask och sedan springa iväg till maxi och handla lite tjejkvällsmat. i kväll kommer nämligen sötnosarna m & b hit. vi har inte setts sedan jag åkte till thai, så det ska bli så mysigt och jag längtar efter dem!
 

back in school

 
efter tre veckors långledigt hittade jag i dag tillbaka till skolbänken igen. det kändes sådär om jag ska vara ärlig. den här terminen kommer nog bli ganska tung. men jag ska försöka hålla mig positiv och se det från den ljusa sidan. och ta en vecka i taget. i sommar är jag ju förhoppningsvis färdig och kommer aldrig att behöva skriva en c-uppsats igen om jag inte vill.
 
 
om den här skoldagen inte kändes så uppmuntrande har i alla fall helgen varit posistiv. jag har jobbat hehelg men haft det väldigt bra ändå. jättemysig trerätters middag i gamla stan med c i fredags, nyköpingskompisträff med god middag och tårta hemma hos lotta i lördags och oxfilésöndagsmiddag i går. mycket mat med andra ord.
 
lördagstårtan. lovely!
 
nu ska jag försöka tvinga mig bort till gymmet och träna lite för första gången på evigheter. det behövs, min hållning är lika med en potatissäck såg jag när jag skymtade mig själv i speglarna på jobbet. sen ska jag hem till c och mysa framför melodifestivalen från i lördags. tänker inte missa en enda deltävling i år, för maja och jag ska gå på finalen i mars. då gäller det ju att vara insatt =)
 

heldag

 
har haft en helt ledig mysdag med c i dag - ätit kladdkaka till frukost, varit en sväng på stan och lunchat på ett mysigt thaiställe. hämtade ut ett par gummistövlar jag beställt från brandos också. jag älskar dem så nu längtar jag på riktigt efter regn och snöslask.
 
 
nu är det dusch- och sminkdags och sen ska vi ut och äta igen. mycket mat i dag =)
 

RSS 2.0