jaja..


idag pekar mungiporna nedåt på mej.
jag var världens duktigaste och kastade på mej träningskläder direkt när jag kom hem från jobbet lite innan åtta. går mot gymmet med hurtiga steg, och så när jag kommer fram är dörren låst. ändrade sommartider. skittider skulle jag vilja säga. har man betalt för ett årskort är det ju roligt om man kan få utnyttja det. skitgym.

styrde stegen mot maxi istället och handlade hem lite absolut nödvändiga saker. jag självskannade såklart, och när jag skulle betala hade jag en rabattkupong som jag inte fattade att man skulle ha skannat in själv i förväg. så jag matade in den där man skulle, och den bara slukades utan att jag fick rabatten. wiiee. det är en oturskväll ikväll. 
när jag gick hem var jag så besviken på allt att jag nästan grät.

hittade iallafall dessa söta små tamponger på maxi. dom lyste upp hela hyllan i affären, och nu kommer dom lysa upp mitt badrumsskåp och min handväska. den veckan som brukar vara en trist vecka kommer nu att bli den bästa i hela månaden. 


spoil yourself.

nu måste jag sätta den här veckan på snabbspolning fram till torsdag, för om jag blir hungrig innan dess har jag tyvärr inte råd att äta. och jag tänker inte ta en enda krona till från mitt sparkonto innan semestern.

nu ska jag sätta mej och fylla i tråkiga försäkringspapper.
det passar mej ikväll, för jag är lika tråkig jag.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0