igår


min första helg tillbaka i stockholm har bara svischat förbi, en topphelg har jag haft. i underbart solväder till på köpet. har inte ens hunnit blogga, så här kommer en liten update.

detta har hänt.



efter världens längsta sovmorgon, uppackning av resväska och en härlig powerwalk i solen bjöd jag hem jonna och sara på förfest. m och b kom förbi en stund också. en väldigt bra kväll. rosévin, godis och massa tjejprat slår aldrig fel.



sen begav waccis och jag oss ut i stockholmsnatten. vi började med att kika in på east där vi hade turen att bli bjudna på drinkar. sen styrde vi stegen till spy bar där vi dansade till halvbra musik och träffade många intressanta människor. bland annat kom det fram en äldre man till sara och ville att hon skulle kyssa honom i nacken. sara tackade vänligt men bestämt nej. sen fick vi champagne av en strippande kille, och kvällen slutade med att vi stod och mediterade ute i rökrutan. man kan nog säga att drickandet gick lite över styr. men roligt hade vi förstås, as always.

imorse vaknade två mycket slitna tjejer här hemma. vi kastade en blick på varann och sa "vi kan inte fortsätta dricka på det här viset". så nästa gång får vi nog dela på en flaska vin istället för att hälla i oss en varsin.
spy bar fick iallafall absolut betyget godkänt av oss. roligare än soap, som har sjunkit i våra ögon och nu ligger ganska långt ner på listan. men nästa gång testar vi något nytt igen.


Kommentarer
Postat av: waccis

tack tack tack bästa du!! så roligt vi haft :)

2011-05-22 @ 20:56:13
Postat av: Linnea

ja! detta gör vi om snart, kanske nästa helg =)

2011-05-22 @ 21:34:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0